Ve Beklenen Bitcoin ile Ethereum Tahmini Geldi (Kripto Para Alınır mı Satılır mı?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ve Beklenen Bitcoin ile Ethereum Tahmini Geldi (Kripto Para Alınır mı Satılır mı?)

Kripto paralarla ilgili son dakika açıklaması geldi. ICRYPEX CEO'su Gökalp İçer yaptığı açıklamada kripto para tahminlerini verdi.

Kripto Paralar 18 Haz 2022 22:34 0
Ve Beklenen Bitcoin ile Ethereum Tahmini Geldi (Kripto Para Alınır mı Satılır mı?)

Son Dakika: Ve Bitcoin ile Ethereum tahmini yayınlandı.

Kripto paralarla ilgili son dakika açıklaması geldi. Son günlerde ciddi oranda düşen, en yüksek seviyesini gördükten sonra yüzde 75 değer kaybeden kripto paralarla ilgili yapılan son dakika açıklamasında 10 bin ve 100 bin dolar hedeflerinin ne zaman gerçekleşeceğine yer verildi.

Youtube üzerinden yayımlanan bir programa katılan ICRYPEX CEO'su Gökalp İçer, burada yaptığı açıkolamada kripto paralarda düşüşün asıl nedenini açıklarken Bitcoin ile Ethereum'da tahminlerini kamuoyu ile paylaştı. 

Kripto paraların düşmesine neden olan olayların art arda yaşandığını söyleyen İçer, Fed'in faiz arttırımının etkisinin yanı sıra Ethereum'dan türetilen Sether'in durumunun kripto paraları ciddi şekilde düşürdüğünü söyledi. 

KISA VADE ORTA VADE - UZUN VADE

Selçuk Geçer programda İçer'e kısa, orta ve uzun vadede kripto para tahminlerini sordu. İçer ise bu soruya şu şekilde yanıt verdi:

"Şunu baştan , yekten söyleyeyim Bitcoin'deki 100 bin Ethereum'daki 10 bin dolarlık beklentilerimi halen koruyorum. Çok başındayız işin."

KRİPTODAYIM BURAYA KADAR BOZMADIM SATAYIM MI?

Kripto parası olanların bu sorusuna İçer, "Buradan sonrasındaki satışın daha fazla ileri satış ya da aşırı satış olacağını bilsinler. 20 binden sonraki satış dalgaları kalıcı ya da düşük oynaklık içeren satışlar olmaz. Şöyle söyleyeyim 20 binden  sattığınızı ben 18 binden yerine koyayım diyemeyebilirsiniz. 18 bine gidip 19'a gelebilir. 19 'dan alırsınız 17 bin 500 'e düşer. Elimde Bitcoin var bunu kolay yerden satayım dersen Allah kolaylık versin. Emirlerle yürümek lazım. Stoplarla yürümek lazım." dedi.

"YENİ ALMAK İÇİN..."

Şimdi kripto para almalımıyım? sorusuna ise İçer, "Her ne kadar kripto para borsası sahibi olsam da , gün içinde trade etmiyorsanız ve gün içinde iyi hissetmiyorsanız kendinizi ya da bir uzmandan destek almıyorsanız yeni kripto para almak için beklemenizi öneririm. Piyasa algısı şimdi korkan tarafta. Bunun biraz düzelmesi lazım. Bunun için de fiyatın dengelenmesi lazım. İnsanların büyük satışı unutması gerek. Daha önce 2 defa büyük düşüş görüldü. Ama şimdiki piyasa bozukluğu o zamandan daha fazla. O yüzden yüksek oynaklık görünür. Vakit olarak 6 ile 12 hafta arasında bir vakit geçirilebilir.

Kısa vadede böyle davranmakta fayda var. Uzun vade için 100 bin , Etrhereum için 10 bin hedefimi koruyorum. Bu şerhi koyuyorum. Bakıyorum Trial havuza ve diğerlerine, likidasyon seviyelerini yukarı çıkarmak için Bitcoin alıyorlar bu seviyelerden. "

İşte o açıklamanın tamamı:

BİTCOİN VE ETHEREUM NE KADAR?

Piyasalarda kripto paralarda sert oynaklıklar devam ediyor. Edinilen son bilgilere göre 1 Bitcoin 18 bin 233 dolar seviyesinde, 1 Ethereum ise 933 dolar seviyesinde seyrediyor. 

Not: Haberde yer alan bilgi ve yorumlar finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7 kripto paralar konusunda yatırım tavsiyesi vermez. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç