Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek 2.turda kimi destekleyeceklerini açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek 2.turda kimi destekleyeceklerini açıkladı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek yaptığı son dakika açıklamasında 2.turda kimi destekleyeceklerini açıkladı.

Seçim 17 Mayıs 2023 19:27 0
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek 2.turda kimi destekleyeceklerini açıkladı

Son dakika: Doğu Perinçek 2.tur kararını açıkladı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek tarafından bir son dakika açıklaması geldi. Doğu Perinçek yaptığı açıklamada 13. Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turunda Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıkladı. 

Perinçek’in açıklaması şu şekilde;

"Cumhurbaşkanı adaylarından Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, ABD’nin ve İsrail’in Türkiye’yi hedef alan projesinde alet rolünü üstlenmiştir. Bu kapsamda PKK ve FETÖ terör örgütleriyle açıkça işbirliği yapmaktadır. Küresel merkezlerden yönetilen, bölücü ve yobaz örgütleri CHP listelerinden Meclise taşımıştır. Kılıçdaroğlu, millî devleti ve Türk Ordusunu tasfiye, küresel finans merkezlerine kölelik, kültürel çürüme, 15-16 Temmuz’un intikamını alma ve kaos programının adayıdır.

“ERDOĞAN DÜŞMAN VE DOST ARASINDA DENGE KURUYOR”

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ise, düşman ile dost arasındaki denge siyasetine ve ekonomide Batı denetimindeki yalpalamalarına karşın, emperyalist planların hedefindedir; bu bağlamda Türkiye cephesindedir.

Var olan iki seçenek karşısında tarafsız kalmak, emperyalist plana hizmet eder. ‘Güçlü Devlet Üreten Millet’ hedefine ilerleme stratejisinin 28 Mayıs 2023 durağındayız. İki seçenekli seçim koşulunda, halkımızı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeye çağırıyoruz."

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç