Variloto başvuru formu 2023 trtcocuk.net.tr
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Variloto başvuru formu 2023 trtcocuk.net.tr

Variloto başvurusu nasıl yapılmaktadır? Başvuru formu nasıl doldurulur? TRT çocuk variloto başvuru formuna nasıl ulaşabilirim? İşte https://www.trtcocuk.net.tr/variloto Variloto başvuru detayları.

Yaşam 7 Ocak 2023 21:07 0
Variloto başvuru formu 2023 trtcocuk.net.tr

Variloto başvuru formu 2023.

TRT Çocuk ekranlarında yayınlanan Variloto adlı programa nasıl başvuru yapılabileceği araştırılıyor. Peki Variloto başvuru nasıl yapılır? Variloto başvuru formu nasıl doldurulur? Başvuru sırasında kişlilerdne hangi bilgiler isteniyor? İşte başvuruya ilişkin bilgiler.

"TRT Çocuk, okul öncesi ve okul çağındaki çocuklar için içerik sunar. TRT Çocuk’un geniş bir yapım yelpazesi vardır. İçerikler; çocukların yaşları, algı düzeyleri ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanır. Eğitsel ve öğrenmeye yönelik içeriklerin aktif ve interaktif özellikte olmalarına dikkat edilir. TRT Çocuk 3-12 yaş grubu çocukların fiziksel ve bilişsel gelişimlerine artı değerler katmak, toplumsal, bilimsel ve teknolojik konularda farkındalık oluşturacak içerikler üretmek için çalışır. 360 derece yaklaşımı ile, çocuklara her platformda içerik sunan TRT Çocuk, ürünleriyle çocukların farklı ve eleştirel düşünebilmesini sağlar" ifadeleri ile TRT çocuk, yayın hayatı hakkında kısa bir bilgi verdi.

"Variloto'ya yarışmacı olarak katılmak için aşağıdaki formumuzu eksiksiz ve doğru olarak doldurunuz. Uygun görülmeniz durumunda ekibimiz sizinle iletişime geçilecektir. İlginiz için teşekkür ederiz." ifadesi ile yayınlanan başvuru formunda başvuru yapacaklardan aşağıdaki bilgiler istenmektedir:

İsim soyisimm, doğum gün ay ve yılı, il ilçe , ebeveyn adı ve soyadı ile e posta ve telefonf numaraısnın girilmesi ile başvurunuzu yapacaksınız. "https://www.trtcocuk.net.tr/variloto" sayfasından başvuru yapabileceksiniz.

Başvurunuzu bu şekilde gönderdikten sonra başvurunuz başarı ile göndeirlmiştir uyarısı ile karşılaşacaksınız. Bunu gördüyseniz başvurunuz tamamlanmış demektir. Başvurudan sonra inceleme aşaması olacak ve başvurunuz kabul edilirse size iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşılacak. Siz ne zaman başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç