Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Zahit Doğu FETÖ'den İhraç Edildi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Zahit Doğu FETÖ'den İhraç Edildi

Kars Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Zahit Doğu görevinden ihraç edildi.

Haberler 29 Tem 2022 12:44 0
Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Zahit Doğu FETÖ'den İhraç Edildi

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve Vali Yardımcısı Mehmet Zahit Doğu'nun FETÖ soruşturması kapsamında görevinden ihraç edildiğine yer verildi.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasındabaşlatılan FETÖ soruşturması kapsamında şimdiye kadar yüz binlerce kişi kamudaki görevinden ihraç edildi. Bu soruşturmalar kapsamında bir karar daha verildi. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Kars Vali Yardımcılığı görevine atanan Mehmet Zahit Doğu'nun , geçen bu süre içinde başka görevler de yaptığı öğrenildi.

Doğu'nun Vali Yardımcılığı görevinin yanı sıra İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevini yaptığı öğrenildi. Gelen son dakika bilgilerine göre Doığu hakkında FETÖ / PDY soruşturması açıldığı , açılan soruyşturma kapsamında yürütülen incelemeler sonucu Doğu'nun ihracına karar verildiği öğrenildi.

MEHMET ZAHİT DOĞU KİMDİR?

Valilik resmi sayfasında Doğu'nun özgeçmişi şu şekilde açıklandı: "Kars Vali Yardımcısı Mehmet Zahit Doğu 1982 yılında Niğde'de doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Niğde'de tamamlayan Sayın DOĞU, 2006 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun oldu. 2007 yılında askerlik vazifesini tamamladıktan sonra açılan bir dizi sınavın sonunda,2010 yılında Konya Valiliği Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap etti."

Son dakika haberlerinden , gündem haberlerinden, yerel haberlerden , finans haberlerinden , ekonomi haberlerinden, emlak TOKİ haberlerinden, kamu haberlerinden bildirimle haberdar olmak için finans7.com'u takipte kalın.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç