Vakıfbank'tan Market Alışverişlerinde Geçerli 300 TL Hediye Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank'tan Market Alışverişlerinde Geçerli 300 TL Hediye Kampanyası!

Vakıfbank, müşterilerine kampanyalarını açıklamaya devam ediyor! Açıklanan son kampanyaya göre; market alışverişlerinde geçerli 300 TL hediye fırsatı başladı! İşte kampanyanın ve haberin detayları...

Bankalar 10 Ara 2023 0
Vakıfbank'tan Market Alışverişlerinde Geçerli 300 TL Hediye Kampanyası!

Milyonlarca kişiye market alışverişleri için 300 TL para iadesi müjdesi verildi.

Yeni yıla sayılı günler kala vatanaşların yılbaşı alışverişi telaşı başlarken alışveriş yapmak isteyen kişilere yönelik olarak yeni kampanyalarda sıralandı. Bu kampanyalardan birini de Vakıfbank düzenledi. Vakıfbank'ın yılbaşı kampanyası ile market alışverişlerine 300 TL para iadesi verileceği açıklandı. İşte kampanyanın detayları...

VAKIFBANK'TAN HEDİYE 300 TL KAMPANYASI

VakıfBank Worldcard ile 1-31 Aralık 2023 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız ilk 500 TL ve üzeri alışverişinizden sonraki her 500 TL ve üzeri alışverişe 30 TL, toplam 300 TL Worldpuan hediye edilecektir.

VakıfBank, 3 ay için 3 milyar TL net kar açıkladı

Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 300 TL Worldpuan kazanabilir. Aynı gün tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz. Kampanya katılımınızı 1-31 Aralık 2023 tarihleri arasında, alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirebilirsiniz.

MARKET ALIŞVERİŞİ YAPANLAR NASIL PARA İADESİ ALACAKLAR?

Vakıfbank Bankomat kartı olan kişiler harcama yapmadan önce kampanyaya kayıt olacaklar. Kayıt olduktan sonra yapılacak olan alışverişlerde yukarıdaki şartları yerine getiren kişiler alışverişlerinden 300 TL para iadesi almaya hak kazanacaklar.

Vakıfbank Bankomat Kartlılara Özel Kampanya! Toplam 50 TL Hediye!

Düzenlenen kampanya koşullarını yerine getiren Bankomat kart sahipleri 300 liraya varan para iadesi almaya hak kazanacaklar. Kampanyaya son başvuru tarihi 31 Aralık 2023 olarak belirlenirken kampanyadan sadece fiziki pos cihazları üzerinden alışveriş yapan kişiler yararlanabilecek. Yani internet alışverişleri kampanyaya dahil edilmeyecek.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç