Vakıfbank'tan Evleneceklere, Okula Gideceklere Ucuza Kredi: İşte İhtiyaç Kredisi Hesaplama ve Başvuru
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank'tan Evleneceklere, Okula Gideceklere Ucuza Kredi: İşte İhtiyaç Kredisi Hesaplama ve Başvuru

Son dakika haberi: Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada ucuza kredi verileceği duyuruldu. Evleneceklere, okula gideceklere yapılacak kredinin detayları yazımızda.

Kredi 15 Ekim 2022 17:17 0
Vakıfbank'tan Evleneceklere, Okula Gideceklere Ucuza Kredi: İşte İhtiyaç Kredisi Hesaplama ve Başvuru

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi kampanyası. İşte faiz oranı ve kredi hesaplaması.

Vakıfbank tarafından bir son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada Vakıfbank tarafından ihtiyaç sahiplerine uygun faizli ihtiyaç kredisi verildiği duyuruldu. Biz de bu yazımızda söz konusu kredi kampanyasının detaylarına ve kredinin geri ödemesinin detaylarına , kredi hesaplamasına yer verdik.

"Evlilikten eğitime, beyaz eşyadan mobilyaya tüm istekleriniz için gerekli nakit ihtiyacını bankamız Taksitli İhtiyaç Kredisi ile karşılayabilirsiniz." başlığı ile yayınlanan duyuruda ihtiyacı olan herkese kredi verileceği duyuruldu. Buna göre evleneceklere, okula gideceklere , beyaz eşya mobilya alacaklara kredi verileceği bildirildi.

"Vade kredi tutarına göre değişmektedir. 50.000 TL’ye (dahil) kadar kullandırılacak kredilerde maksimum vade 36 ay, 50.001 TL ile 100.000 TL arasında kullandırılacak kredilerde maksimum vade 24 ay, 100.001 TL ve üzerinde kullandırılacak kredilerde ise maksimum vade 12 aydır." ifadeleri ile yayınlanan söz konusu kredinin detayları şu şekilde açıklandı:

36 aya kadar vade seçenekleri ile aylık, 3 aylık dönemler veya değişken taksitlerle geri ödeme seçenekleri vardır.*

Belirli ve düzenli bir geliri olan (ticari nitelikli kişiler hariç) ve istihbaratı olumlu olan gerçek kişilere kullandırılır.

Müşteriler hayat sigortalı ya da hayat sigortasız olarak farklı faiz oranı alternatifleri ile krediyi kullanabilir.

HESAPLAMA NASIL YAPILACAK? NE KADAR GERİ ÖDENECEK?

Çekilecek kredi miktarına göre yapılacak geri ödemenin detayları şu şekilde:

10 bin lira kredi çekecek vatandaşlar 12 ay vadede her ay bankaya 968 lira para ödeyecek. Yapılacak ödemenin toplamı 11 bin 618 lira olacak.

15 bin lira kredi çekecek vatandaşlar, 12 ay vadede her ay 1452 lira ödeme yapacak ve bankaya toplamda 17 bin 428 lira ödeme yapmış olacak.

20 bin lira kredi çekecek vatandaşlar 12 ay vadede bankaya her ay 1936 TL taksit ödeyecek ve toplamda bankaya 23 bin 237 lira ödemiş olacak.

25 bin lira kredi çekecek kişi 12 ayda her ay bankaya 2 bin 420 lira ödeyecek ve bankaya toplamda 29 bin 47 lira ödemiş olacak.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç