Vakıfbank'tan Anında 5.000 TL Hızlı Kredi Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank'tan Anında 5.000 TL Hızlı Kredi Fırsatı!

Vakıfbank'ın son kampanyasına göre; başvuran kişilere anında 5.000 TL hızlı kredi verileceği açıklandı! İşte kredinin ve haberin detayları...

Kredi 26 Ara 2023 0
Vakıfbank'tan Anında 5.000 TL Hızlı Kredi Fırsatı!

Yılbaşı alışverişi telaşı tüm hızı ile devam ederken yeni yıla girmeye sayılı günler kala nakit paraya sıkışanlara aradıkları nakit para desteği Vakıfbank'tan geldi.

Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank müşterilerine özel yılbaşı kredisi kampanyası ile 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu. Kredi tahsis ücreti olmayan ihtiyaç kredisi paketinden yararlanmak isteyen kişiler bu sayede düşük faiz oranı ile nakit para desteği alabilecek, yeni yıla çok daha iyi bir başlangıç yapabilecekler.

Sahte para nasıl anlaşılır? İşte sahte parayı anlama yöntemleri - Genel -  Ekonomist

VAKIFBANK'TAN YILBAŞI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI! EN UYGUN KREDİ DESTEĞİ...

Devlet bankası olarak hizmet veren Vakıfbank müşterilerine yaklaşan yılbaşı öncesi bir kere daha kredi musluklarını açtı. Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada 3 ay ertelemeli kredi verileceği belirtilirken "Masrafsız kredi mi olur? Neden olmasın… Hem uygun faiz oranı olsun hem de dosya masrafı olmasın istiyorsanız bu kredi tam size göre. Kredi kullanımı için, VakıfBank Mobil-Başvurular altında yer alan “Masrafsız İhtiyaç Kredisi Başvurusu” menüsünü kullanabilir ya da size en yakın VakıfBank şubesini ziyaret edebilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

VakıfBank'ın yüzde 58,51'lik hissesinin Hazine'ye devri tamamlandı

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ AYLIK TAKSİT TUTARI KAÇ TL, 5 BİN TL KREDİ NE KADAR FAİZ ÖDENİR?

vakifbank-kredi.jpg

Kredi çekmek isteyen müşterilerine yönelik taksit tutarını da duyuran Vakıfbank yüzde 3,95 faiz oranı ile borç para veriyor. 36 ay vadeli 5 bin TL ihtiyaç kredisi veren Vakıfbank'tan kredi çeken kişilerin aylık taksiz ödemesi bu tutar için 313,97 TL olarak gerçekleşecek.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç