Vakıfbank'tan 90.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank'tan 90.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!

Vakıfbank, kredi imkanlarını duyurmaya devam ediyor! İşte Vakıfbank'tan 90.000 TL ihtiyaç kredisi ve başvuru detayları...

Kredi 3 Ara 2023 0
Vakıfbank'tan 90.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!

Nakit sorunu yaşayanların yolları bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları ile kesişmeye devam ediyor. Bu sorunu bankalardan kredi çekerek sona erdirmek isteyenler bunun karşılığında belirli maliyetleri göze almak zorunda kalıyorlar. Maliyetler karşısında daha büyük bir zarar görmek istemeyenler ise ihtiyaç kredisi çekmeden önce çok iyi bir araştırma yapıp bankalar arası kredi maliyetlerini karşılaştırmaları gerekiyor. Vakıfbank çok önemli bir ihtiyaç kredisi imkanı ile müşterilere finansman desteği verme kararı aldı. Vakıfbank'ın yeni ihtiyaç kredisi kampanyasının koşulları nelerdir?

Vakıfbank'ın çekilişle otomobil dağıttığı iddiası - Teyit

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ FIRSATI!

Türkiye'de nakit sorunu yaşayanlara çok özel bir finansman çözümü sunan Vakıfbank yeni bir kampanyanın başladığını duyurdu. Bu kampanya ile beraber Vakıfbank müşterileri ihtiyaç kredisi çekerken avantajlı imkanlara sahip olabiliyorlar. Kredi maliyetlerinden geri ödemeye kadar kapsamlı avantajlar müşterilere sunuluyor.

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi çekenler şu anda aylık yüzde 3,95 oranında kredi faizi ile karşılaşıyorlar. Bu faiz oranı oldukça makul bulunabiliyor. Şu anda bankalarda ucuz kredi kalmadığı için yüksek de olsa Vakıfbank'ın kredi kampanyası en pozitif maliyetlerden birisini ifade ediyor. Bunun için Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi çekenler avantajlı olabiliyor.

Vakıfbank'ın müşterilere sağladığı bir diğer imkan ise çekilen ihtiyaç kredisi için 3 ay taksit erteleme özelliğinin bulunması oldu. Tamamen müşteri tercihi ile bu özellik aktif edilebiliyor. İsteyen müşteriler bu 3 ay taksit ertelemeyi kullanmaları durumunda ilk 3 ay boyunda tek kuruş ödeme yapmıyorlar. Sonrasında kredi ödemeleri başlıyor. Bu sistemin tek dezavantajı ise ödemesiz geçen 3 aylık sürenin faiz maliyetinin 4. aydaki ilk taksit ile ödenmesinin gerekmesi oluyor. Toplam kredi vadesinden de bu 3 aylık ödemesiz dönem düşülüyor.

VakıfBank, 3 ay için 3 milyar TL net kar açıkladı

Vakıfbank müşterileri kredi geri ödemelerini bütçelerine uygun olacak ödeme planları ile yapabiliyorlar. Burada da ödeme planını seçme hakkı müşteriye veriliyor. Farklı ödeme planı seçeneklerinden birisi seçilerek kullanılan ihtiyaç kredisinin ödemeleri öyle planlanıyor.

90.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

vakifbank-ihtiyac-kredisi.jpg

Vakıfbank'tan 24 ay vadeli 90.000 TL ihtiyaç kredisi kullanılması halinde müşteriler aylık 6.608 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 158 Bin TL'yi buluyor.

Tüm kredi gelişmelerinden anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç