Vakıfbank'tan 80.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank'tan 80.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi

Vakıfbank, müşterilerine kredi fırsatlarını sunmaya devam ediyor! İşte 80.000 TL ihtiyaç kredisinin detayları...

Kredi 25 Ara 2023 0
Vakıfbank'tan 80.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenlerin sayısı bir hayli artınca bankalardan da ihtiyaç kredisi kampanyalarına dair yeni haberler gelmeye başladı. Son olarak Vakıfbank tarafından yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı. Bu kampanya kapsamında müşterilere cazip imkanlarla finansman desteği sağlanıyor.

Vakıfbank’ın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere sağladığı finansman desteğinin ayrıntıları belli oldu. Müşteriler ihtiyaç kredisi çekmek için Vakıfbank’a başvuru yaptıklarında çok cazip imkanlarla ihtiyaç kredisi çekme imkanları bulabiliyorlar.

Sahte para nasıl anlaşılır? İşte sahte parayı anlama yöntemleri - Genel -  Ekonomist

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI AÇIKLANDI

Vakıfbank’ın açıkladığı ihtiyaç kredisi kampanyasının en dikkat çekici özelliği müşterilere verilen 3 ay taksit erteleme hakkı oluyor. Bazı müşteriler ihtiyaç kredisi çektikten hemen sonra kredi taksitlerini ödemeye başlamak istemeyebiliyorlar. Bu müşteriler 3 ay taksit erteleme imkanından yararlandıklarında kredi taksitlerini 3 ay sonra ödemeye başlıyorlar. Bu 3 aylık ödemesiz dönem için de müşteriler bütçelerini hazırlayabiliyorlar. Bu 3 ay taksit erteleme imkanını kullanmak istemeyen müşteriler ise standart bir şekilde erteleme olmadan kredi taksitlerini ödeyebiliyorlar.

Vakıfbank’ın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere uygulayacağı faiz oranı da belli oldu. Buna göre müşteriler aylık yüzde 3,95 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu kredi faizi ile diğer bankaların kredi faizleri karşılaştırıldığında Vakıfbank uygun faizli ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında yer alıyor. Çoğu bankanın ihtiyaç kredileri için uyguladıkları güncel faizler çok daha üst noktada bulunuyor.

Piyasa paraya doymuyor! 200 TL bile yetmiyor - Güncel Haberler - Para  Haberleri

Vakıfbank tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere uygulanacak olan azami vade süreleri de açıklandı. Müşteriler kredi limitlerine göre vade süreleri ile karşılaşıyorlar. 50.000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredileri 36 aya kadar vade ile verilirken 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredilerine en fazla 24 aya kadar vade yapılabiliyor. Müşteri için bu limitler yetmez ve 100.000 TL’nin üzerinde ihtiyaç kredisi talep ederse o zaman vade süresi en fazla 12 aya kadar olabiliyor.

80.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

vakifbank-kredi-hesaplama.jpg

Vakıfbank müşterileri 24 ay vadeli 80.000 TL ihtiyaç kredisi çekmeleri durumunda bankaya aylık kredi taksiti olarak 5.874 TL ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 140 Bin TL olarak hesaplanıyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç