Vakıfbank'tan 80.000 TL İhtiyaç Kredisi İmkanı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank'tan 80.000 TL İhtiyaç Kredisi İmkanı!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlara müjde Vakıfbank'tan geldi! İşte 80.000 TL kredinin maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 31 Ocak 2024 0
Vakıfbank'tan 80.000 TL İhtiyaç Kredisi İmkanı!

Türkiye'de nakit sıkışıklığı içerisine giren herkesin aklına gelen ilk yol bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek oluyor. Nakit paraya ulaşımda oldukça kolay bir yol olan ihtiyaç kredisi çekmenin toz pembe olmayan bir yönü de var. Bu da son dönemlerde oldukça yükselen maliyetler oluyor. İnsanlar finansal sorunlarını çözmek isterlerken bu sorunlarına yeni problemler ekleyebiliyorlar. Bundan dolayı ihtiyaç kredisi çekmek isteyenlerin çok iyi bir araştırma yaptıktan sonra karar vermeleri kendileri için daha yararlı oluyor.

Kara para nedir? Kara para aklama ne demek? MASAK'tan önemli uyarılar

VAKIFBANK'TAN YENİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

Vakıfbank tarafından yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı. Bu kampanya kapsamında müşterilere çok özel imkanlar sunuluyor. Bu imkanları değerlendirenler finansman sorunlarını en özel bir şekilde çözebiliyorlar. Bundan dolayı da Vakıfbank'ın bu ihtiyaç kredisi kampanyasının tüm koşulları merak ediliyor.

Vakıfbank müşterileri öncelikle 3 ay taksit ertelemeli olarak ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu da finansal sorun yaşayan kişiler için oldukça makul oluyor. Bu sorunları ihtiyaç kredisi ile elde edilen para sayesinde çözen müşteriler 3 aylık arada da bütçelerini ihtiyaç kredisi taksiti ödemeye uygun bir hale getiriyorlar. Böylece sağlıklı bir kredi geri ödeme süreci yaşanıyor ve ekstra bir sorun yaşanmıyor. 3 aylık sürenin ardından ise ihtiyaç kredisi taksitleri normal bir şekilde ödenmeye başlanıyor.

VakıfBank, 3 ay için 3 milyar TL net kar açıkladı

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında BDDK'nın talimatları gereği 36 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Müşteriler 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerini 36 aya kadar vade ile çekerken 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredilerini 24 aya kadar vade ile çekebiliyorlar. Müşteri 100.000 TL üzerinde ihtiyaç kredisi isterse o zaman da en fazla 12 aya kadar vade yapılabiliyor.

80.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET TABLOSU!

vakifbank-ihtiyac-kredisi.jpg

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi çekmek için başvuru yapan müşteriler aylık yüzde 3,95 oranında kredi faizi ile karşılaşıyorlar. 24 ay vadeli 80.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda müşteriler aylık 5.874 TL kredi taksit ödemesi yapıyorlar. 2 yıl devam edecek olan bu taksit ödemelerinin toplam maliyeti ise 140 Bin TL olarak hesaplanıyor. Bu maliyet hesaplaması gecikmeye düşülmediği varsayılarak yapılıyor. Eğer kredi taksitleri geç ödenirse o zaman bu maliyete gecikme faizi de eklenmesi gerekiyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç