Vakıfbank'tan 750.000 TL Konut Kredisi Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank'tan 750.000 TL Konut Kredisi Fırsatı!

Kredi kullanarak ev almak isteyen vatandaşlara Vakıfbank'tan 750.000 TL'lik fırsat geldi! İşte kredinin maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 6 Mart 2024 1
Vakıfbank'tan 750.000 TL Konut Kredisi Fırsatı!

Ev sahibi olmak için konut kredileri hayati bir rol üstlenmeye başladılar. Konut satın almak için birikimlerini bir araya toplayanlar kalan eksik tutarları konut kredileri ile temin ediyorlar. Konut kredisi geçmiş dönemlerde ev fiyatının büyük bir kısmını oluşturuyordu. Ancak konut kredisi çekerken bu eğilim ekonomik gelişmelerden dolayı değişti. İnsanlar konut kredisi çekerken eksik kalan kısımları kredi olarak talep ettikleri için çok yüksek limitlerde konut kredisi talep edilmiyor. Yüksek limitli kredilerin taksitleri de yüksek olacağı için ödenebilir olmayacak. Bu şekilde çözüm yolu bulunabiliyor.

Vakıfbank'tan kredi ve kredi kartı kampanyası! Bu fırsat sadece kamu  çalışanlarına

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ KAMPANYASI!

Vakıfbank tarafından müşterilere sağlanan konut kredisine dair son bir kampanya açıklaması yapıldı. Kampanya açıklamasına göre müşteriler konut kredisi çekmek istediklerinde kredi teminini Vakıfbank'tan yapabilecekler. Kredi maliyetlerine dair ayrıntılar da belli olurken Vakıfbank müşterileri avantajlı koşullarda konut kredisi çekmeye başladılar.

Vakıfbank müşterileri aylık yüzde 3,79 oranında faiz ile konut kredisi çekebilme imkanına sahip olabiliyorlar. Belki daha uygun faiz oranlarını az sayıda özel bankada bulmak mümkün. Ancak o bankalardan konut kredisi onaylatmak hiç de kolay olmuyor. Piyasa ortalamasının altında bir faiz oranı ile konut kredisi dağıtan Vakıfbank bu açıdan avantajlı bir konut finansmanı sağlıyor. Müşteriler bu konut finansmanını kullanarak ev sahibi olmak adına dev bir adım atabiliyorlar.

Ev Satışı Nasıl Yapılır? - Emlakjet Haberleri

Vakıfbank'ın konut kredisi kampanyası çerçevesinde dağıttığı kredinin en fazla 120 aya kadar vadeli olabileceği açıklandı. 10 yıl vadeye bölünebilen konut kredisi için aydan aya taksit ödemesi yapılabiliyor. Bu şekilde taksit ödemesi ile konut sahibi olmak bir miktar kolaylaşabiliyor. 120 ay vade sınırı BDDK'nın tüm bankalara uygulamak zorunda oldukları kurallar çerçevesinde getirdiği koşulla mümkün olabiliyor. Bunun sınırının aşılması da mümkün olmuyor.

750.000 TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

vakifbank.jpg

Vakıfbank'ın konut kredisi kampanyası kapsamında müşterilerin çekmiş oldukları kredinin maliyet hesaplaması aylık yüzde 3,79 oranında faiz ile yapılıyor. 120 ay vadeli 750.000 TL konut kredisi çekenler bankaya her ay 28.756 TL tutarında taksit ödemesi yapıyorlar. Bu kullanılan kredinin toplam maliyeti ise 3,4 Milyon TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 4 Ay Önce
Evi olanlara ikinci ev için 0.79 ile kredi verdiler hiç evi olmayana yaptıklarına bakın.Cumhurbaşkanımız birde bu yıl emeklilerin yolı olacak dedi, hani emekli olupta hiç evi olmayana versene 0.79 ile kredi de bu insanlar senden ne ümitler bekledi. Seçimden sonra ne emekli tanınır nede işçi.Göreceğiz Nisandan sonra.