Vakıfbank'tan 75.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank'tan 75.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!

Vakıfbank, kredi fırsatlarını açıklamaya devam ediyor! Açıklanan son kampanyaya göre; 75.000 TL ihtiyaç kredisi verilecek! İşte maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 30 Ara 2023 0
Vakıfbank'tan 75.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!

Nakit sorunu çok sayıda insanın ortak finansal problemi haline geldi. İnsanlar nakit sıkışıklıklarını çözebilmek için imkanlarını araştırdıklarında tüm yolları bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarına çıkıyor. Bankalar da ihtiyaç kredilerini belirli maliyetler karşılığında verdikleri için artık çok seçici davranılıyor. Maliyeti makul olan bankalarla çalışmayı tercih edenler bankaların sağladıkları ek imkanlara da dikkat ediyorlar.

Vakıfbank'tan Yeni Kaynak - Sanayi Gazetesi

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasının çok sayıda avantajı bulunuyor. Bu bankaya ihtiyaç kredisi çekmek için başvuru yapanlar kazançlı çıkabiliyorlar. Üstelik ihtiyaç kredilerinde sadece makul maliyet avantajı ile karşılaşmıyorlar ödemelerde de çeşitli imkanlara sahip olabiliyor. Bu nedenle Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası en çok araştırılan kredi ürünlerinden birisi haline geldi.

Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere aylık yüzde 3,95 oranında faiz uygulandığı açıklandı. Bu oran ilk bakışta çoğu kişiye yüksek görünüyor. Ancak bu tamamen kredi faizlerinin yüksek olmasından kaynaklanıyor. Düşük faizle ihtiyaç kredisi çekme imkanı kalmadı. Vakıfbank da müşterilerine piyasa ortalamasının altında bir faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullandırıyor.

VakıfBank, 3 ay için 3 milyar TL net kar açıkladı

Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasının en önemli özelliklerinden birisi de kolay ödeme seçeneklerine sahip olması olarak gösteriliyor. Müşteriler eğer istiyor iseler 3 ay taksit erteleme imkanından yararlanıyorlar. Bu imkandan yararlanan müşteriler kendilerine sağlanan bir ek avantaja da sahip oluyorlar. İhtiyaç kredisi geri ödeme planı kişiye özel yapılabiliyor. Esnek ödeme modellerinden birisi kullanılarak ihtiyaç kredisi geri ödemeleri kolaylaştırılıyor.

75.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

vakifbank-ihtiyac-kredisi.jpg

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 24 ay vadeli 75.000 TL ihtiyaç kredisi çeken müşteriler bankaya her ay 5.506 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti 132 Bin TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç