Vakıfbank'tan 3 Ay Ertelemeli 40.000 TL İhtiyaç Kredisi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank'tan 3 Ay Ertelemeli 40.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Vakıfbank, kredi kampanyalarını bir bir duyurmaya devam ediyor! Açıklanan son kampanyaya göre; 3 ay ertelemeli 40.000 TL ihtiyaç kredisi verilecek! İşte kredinin ve haberin detayları...

Kredi 26 Ara 2023 0
Vakıfbank'tan 3 Ay Ertelemeli 40.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Ekonomik sorunların en üst seviyede yaşanmaya başlanmasından dolayı ihtiyaç kredisi çekmek isteyenlerin sayısı bir hayli arttı. Ancak ihtiyaç kredileri için yeni yeni sorunlar yaşanmaya başlandı. Bankalar bu krediler için başvuru yapanlar ya kredilerine onay çıkartamıyorlar ya da çok yüksek faizlerle karşılaşıyorlar. Düşük faizli ihtiyaç kredileri ise oldukça azaldı. Bundan dolayı ihtiyaç kredisi çekme kararı alanların çok kapsamlı bir piyasa araştırması yapmaları gerekiyor.

VakıfBank'ın yüzde 58,51'lik hissesinin Hazine'ye devri tamamlandı

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

İhtiyaç kredisi için son günlerde en avantajlı bankalardan birisi Vakıfbank oldu. Vakıfbank kamu bankası sorumluluğunda vatandaşların finansman sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyor. Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi çekenler bazı fırsatlara sahip olarak bunu yapabiliyorlar. Bu fırsatlar da müşterileri cezbedebiliyor.

3 AY TAKSİT ERTELENEBİLİYOR!

Vakıfbank müşterileri ihtiyaç kredisi çekmeleri durumunda taksitleri ilk 3 ay boyunca erteletebiliyorlar. Bu imkanı kullanıp kullanmamak tamamen müşteri inisiyatifine bırakılıyor. Müşteri tercih ederse ilk 3 ay taksit erteleme aktif oluyor ve 3 ay boyunca bankaya herhangi bir ödeme yapılmıyor. ödemesiz geçen 3 aylık dönem ise toplam kredi vadesinden düşülüyor.

VakıfBank, 3 ay için 3 milyar TL net kar açıkladı

ESNEK ÖDEME MÜMKÜN!

Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere esnek ödeme imkanları da sunuluyor. Müşteriler gelir akışlarına en uygun gelen ihtiyaç kredisi ödeme planını seçiyorlar. Böylece kredi geri ödemelerinde olumsuz bir durum yaşanmasına dair ihtimal minimize ediliyor.

İhtiyaç kredisini Vakıfbank'tan çekecek olanlara en fazla 36 aya kadar vade uygulanabiliyor. Vade süresi asla uzatılamıyor.

40.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

vakifbank-ihtiyac-kredisi.jpg

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler aylık yüzde 3,95 oranında kredi faizi ile karşılaşıyorlar. 36 ay vadeli 40.000 TL ihtiyaç kredisi için yapılan maliyet hesaplamasına göre aylık kredi taksiti 2.459 TL oluyor. Bu kredi için müşterilerin ödemeleri gereken toplam maliyet ise 88.539 TL olarak açıklandı. 40.000 TL olarak çekilen kredi anaparası çıkarıldığında müşterilerin 3 yıl için Vakıfbank'a anapara haricinde 48.539 TL tutarında faiz maliyeti ile karşılaştıkları görülüyor. Tüm bu maliyet hesaplaması müşterinin gecikmeye düşmeden ödemeleri yapacağı varsayılarak yapıldı. Gecikme faizi devreye girerse maliyet bir miktar daha artabilir.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç