Vakıfbank'tan 3 Ay Ertelemeli 100.000 TL Kredi Müjdesi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank'tan 3 Ay Ertelemeli 100.000 TL Kredi Müjdesi!

Kredi kullanmak isteyen vatandaşlara Vakıfbank'tan yeni kredi kampanyası geldi! İşte haberin detayları...

Kredi 8 Haz 2024 0
Vakıfbank'tan 3 Ay Ertelemeli 100.000 TL Kredi Müjdesi!

Kurban Bayramı öncesi vatandaşların alışveriş telaşı her geçen gün artarken nakit paraya ihtiyacı duyan kişiler bayram kredisi kampanyalarını yakın takip altına almışlardı. Süreçte özel bankalar peş peşe özel Kurban Bayramı kredisi kampanyalarını açıklarken Vakıfbank'ta yeni ihtiyaç kredisi paketini duyurdu.

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ GÜNCEL FAİZ ORANI HAZİRAN 2024 YÜZDE KAÇ?

Vakıfbank tarafından yapılan açıklama ile kredi kampanyası ilan edildi. Yapılan açıklamada "Bankamız gerekli gördüğü hallerde kredi kullandırım koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. VakıfBank kredi politikaları kapsamında başvuruları serbestçe değerlendirme hakkına sahiptir. VakıfBank kampanya süresini ve kampanya süresince; faiz oranını ve kredi koşullarını değiştirme hakkına sahiptir. Kredi taleplerinde kefil ön koşulu aranmamakla beraber şubelerimiz gerekli durumlarda kefil talep edebilirler. Detaylı bilgi almak için en yakın şubemize uğrayabilir ya da 0850 222 0 724’ü arayabilirsiniz. VakıfBank kampanya koşullarında, kredi politikaları kapsamında müşteri bazlı değişiklikler yapabilir." denilerek 3 ay ertelemeli 100 bin TL kredi verileceği ifade edildi.

3-ay-ertelemeli-kredi.jpg

Vakıfbank ihtiyaç kredisi paketinde kredi tahsis ücreti alınmayacağını açıklarken 3 aya kadar ertelemeli verilecek olan kredi paketinden yararlanan kişiler Haziran ayında çekecekleri krediyi Eylül ayında ödemeye başlayacaklar.

Kredinin üst limit sınırı 100 bin TL olarak belirlenirken kredi başvuruları Vakıfbank internet sitesi ve mobil şube uygulaması üzerinden yapılabilecek. Mobil şube müşterisi olan kişiler bankaya gitmeden anında kredi çekebilecekler.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç