Vakıfbank'tan 125.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank'tan 125.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!

Kredi ihtiyacı olan vatandaşlar, en makul ödeme yöntemi olanı araştırmaya devam ediyor! İşte Vakıfbank'ın yeni kredi kampanyası ve detaylar...

Kredi 31 Mayıs 2024 0
Vakıfbank'tan 125.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!

Türkiye’de ekonomik gelişmeler karşısında vatandaşlar oldukça zor durumda kalıyorlar. Çok yüksek maaşlara sahip olmayan, kenarda hatırı sayılır tutarda birikimi bulunmayanlar kendilerini bir nakit krizi içerisinde buluyorlar. Bu nakit sorununun içerisinden çıkmak ise hiç de kolay olmuyor. Nakit kaynakları daralırken bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek dışında da pek bir alternatif kalmadı. Bundan dolayı ihtiyaç kredisi için yüksek talep gösterilmeye başlandı.

VAKIFBANK’TAN KAMPANYA GÜNCELLEMESİ!

İhtiyaç kredisi kampanyasında güncelleme yoluna giden Vakıfbank tarafından müşterilere nakit kaynaklar aktarılmaya devam ediliyor. Ancak bunun bir maliyeti bulunuyor ve bu maliyeti göze alanlar için ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. Vakıfbank bu maliyette de değişikliğe giderken başvuran müşterilere 125.000 TL ihtiyaç kredisi verilen kampanyayı başlattı.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında talep eden müşteriler düşük limitlerde de ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Ancak kullanılacak olan ihtiyaç kredisine göre uygulanan azami vade süresi değişebiliyor. Azami vade süresi kredi limiti arttıkça azalıyor. Bu çerçevede müşterilere uygulanacak olan azami vade süresi BDDK tarafından belirleniyor.

Sahte para nasıl anlaşılır? - Pratik Bilgiler

50.000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredileri için en fazla 36 aya kadar vade yapılıyor. 50.000 TL ile 100.000 TL arası için ise azami vade süresi 24 ay oluyor. 100.000 TL üzerinde çekilen ihtiyaç kredilerine ise 12 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler Vakıfbank’a başvuru yapmaları durumunda bu kredi imkanına sahip oluyorlar. Ancak daha düşük maliyet için bir konuya özellikle dikkat etmek gerekiyor. İhtiyaç kredisi çekerken vade süresi ne kadar uzun olursa faiz maliyeti de o kadar yüksek oluyor. Bu yüksek maliyet ile karşılaşılmak istenmiyorsa ihtiyaç kredisi taksitleri ödeme güçlüğüne neden olmayacaksa olabilecek en kısa süreli vade seçilmelidir.

125.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

vakifbank.jpg

Vakıfbank müşterileri ihtiyaç kredisi çekmek için başvuru yaptıklarında kredi maliyetleri aylık yüzde 5,44 oranında faiz ile hesaplanıyor. 12 ay vadeli 125.000 TL ihtiyaç kredisi çekenler bankaya aylık 15.798 TL tutarında kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 189 Bin TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç