Vakıfbank'tan 125.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank'tan 125.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!

Vakıfbank, müşterilerine kredi kampanyalarını duyurmaya devam ediyor! Açıklanan son kampanyaya göre; 125.000 TL ihtiyaç kredisi verilecek! İşte kredinin ve haberin detayları...

Kredi 14 Ara 2023 0
Vakıfbank'tan 125.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!

Türkiye'de nakit sıkışıklığı sorunu yaşayanlar için bankalar ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyorlar. Bu imkanları değerlendirenler ise finansal problemlerine geçici çözüm üretebiliyorlar. Bankaların bu imkanlarını değerlendirirken bazı hususlara özellikle dikkat edilmesi gerekiyor. İhtiyaç kredisi kullanmak her zaman avantajlı olmayabiliyor. Eğer yüksek maliyetli ihtiyaç kredisi çekilirse yaşanan ekonomik problemler daha da fazla artıyor.

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI AÇIKLANDI!

Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere avantaj üstüne avantaj veriliyor. Uygulanan kredi faizinden sağlanan desteklere kadar kampanyanın en ince ayrıntısına kadar özellikleri Vakıfbank açıkladı. Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda elde edilecek kazanımlar da bununla beraber belli olmuş oldu.

Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere 3 ay taksit erteleme gibi bir hak veriliyor. Bu hakkı kullanmak tamamen müşterinin inisiyatifine bırakılıyor. İhtiyaç kredisi çeken müşteri eğer tercih ederse ilk 3 ay boyunca kredi taksit ödemesi yapmıyorlar. Ödemesiz dönem sona erdiğinde ise kredi taksitleri ödenmeye başlıyor. 12 ay vadeli ihtiyaç kredisi çekilirse ilk 3 ay ödeme yapılmıyor ve 4. aydan itibaren kredi taksitleri başlıyor. Ancak ödemesiz geçen süre toplam vadeden düşülüyor. 12 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanıldığında 3 ay ödemesiz dönem seçilirse kredi 9 aylık taksit ile kapatılabiliyor.

VakıfBank, 3 ay için 3 milyar TL net kar açıkladı


Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında uygulamış olduğu aylık kredi faizi de belli oldu. Buna göre müşteriler aylık yüzde 3,95 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Piyasa ortalaması dikkate alındığında makul bir seviye olan bu ihtiyaç kredisi faizi bu açıdan avantajlı olarak değerlendirilebiliyor.

Vakıfbank müşterileri eğer talep ederlerse esnek ödeme imkanlarını da kullanabiliyorlar. İhtiyaç kredisi çekilmesi durumunda müşteriler ödeme planlarını kendi gelir akışlarına göre uyarlayabiliyorlar. Bu yolla ihtiyaç kredisi ödemelerinde sorun olmayabiliyor.

125.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT TABLOSU!

ihtiyac-kredisi-vakifbank.jpg

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi çekmek için başvuru yapan müşterilerin kredi maliyetleri aylık yüzde 3,95 oranında faiz ile hesaplanıyor. 12 ay vadeli 125.000 TL ihtiyaç kredisi çeken müşterilerin ödemeleri gereken aylık kredi taksiti ise 14.210 TL oluyor. Bu kullanılan kredinin toplam maliyeti ise 170 Bin TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç