Vakıfbank'tan 125.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank'tan 125.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Nakit ihtiyacı olan kişilerin imdadına Vakıfbank yetişti! İşte 125.000 TL ihtiyaç kredisinin maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 10 Mart 2024 0
Vakıfbank'tan 125.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Nakit sorunu vatandaşların ortak finansal problemi haline geldi. Bu sorunun aşılabilmesinin en kolay yolu bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek oluyor. Ancak bunun bir maliyeti bulunuyor. Maliyet bankadan bankaya değiştiği için ihtiyaç kredisinin hangi bankada kullanıldığının büyük bir ödemi bulunuyor. İhtiyaç kredisi çekecek olanların karşılaşacakları maliyetlerde ise son günlerde bir değişiklik meydana gelmeye başladı. Buna karşın Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası maliyeti en çok sorgulanan kampanyalardan birisi oldu.

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI NEDİR?

Vakıfbank müşterileri çeşitli nakit ihtiyaçları için bankalarından ihtiyaç kredisi çekerek bu parayı temin edebiliyorlar. Ancak bunun bir maliyetinin olduğunun unutulmaması gerekiyor. Üstelik bu maliyet hesaplamalarında bir değişiklik meydana geldi. Bu değişiklik ile beraber yeni maliyetler de ortaya çıktı.

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi çekilmek istendiğinde müşteriler iki gün öncesine kadar aylık yüzde 3,95 oranında faiz ile karşılaşıyordular. Bu faiz oranı artık değişti. Merkez Bankası bankaları kredi büyümesine imkan vermemeleri için zorlayınca kredi muslukları kapanmasa da otomatik olarak kısılmaya başlandı. Vakıfbank'ta bunun etkisi ise ihtiyaç kredisi faizinde artırım olarak etkisini gösterdi. Artık Vakıfbank müşterileri ihtiyaç kredisi çekmek istediklerinde aylık yüzde 4,49 oranında faiz ile karşılaşıyorlar.

Bireysel Kredi Almanın Avantajları ve Dezavantajları - Mukayese

Vakıfbank müşterileri ihtiyaç kredisi kampanyası ile bir avantaja sahip oluyorlar. Eğer müşteri talep ederse ihtiyaç kredisi için 3 ay taksit erteleme uygulanıyor. Böylece kredi çeken müşteriler ilk 3 ay herhangi bir taksit ödemesi yapmıyorlar. Bu tamamen müşteri tercihi ile kullanılabiliyor. 3 ay erteleme istemeyenler erteleme olmadan ihtiyaç kredilerini çekebiliyorlar. 3 ay erteleme tercih edilirse bu ödemesiz dönemin toplam vade süresinden çıkarıldığının bilinmesi gerekiyor.

İhtiyaç kredisi için azami vade sürelerinde herhangi bir değişiklik yapılmadı. Müşteriler yine 50.000 TL'ye kadar olan kredileri 36 aya kadar, 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki kredileri 24 aya kadar, 100.000 TL üzerindeki kredileri 12 aya kadar vade ile çekebiliyorlar.

125.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

vakifbank-ihtiyac-kredisi.jpg

Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi maliyet tablosu yayınlandı. 12 ay vadeli 125.000 TL ihtiyaç kredisi aylık 14.776 TL taksitle veriliyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 177 Bin TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç