Vakıfbank'tan 125.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank'tan 125.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Vakıfbank, müşterilerine kredi kampanyalarını duyurmaya devam ediyor! Açıklanan son kampanyaya göre 125.000 TL kredi verilecek! İşte kredinin detayları...

Kredi 21 Ara 2023 1
Vakıfbank'tan 125.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Nakit sorunu yaşayanların bu probleme buldukları en hızlı çözüm yolu bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek oluyor. Bu krediler ile kendilerine sağlanacak imkanları değerlendirmek isteyenler kredi maliyetlerine göre hareket ediyorlar. Maliyeti makul olan ihtiyaç kredilerini çekenler bütçelerindeki sorunlara çözüm üretebiliyorlar. Ancak ihtiyaç kredisi maliyetleri açısından çok önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor.

FAİZLER YİNE ARTACAK!

İhtiyaç kredisi için uygulanan faizler son aylarda ciddi bir artış kaydetti. Bu artış da Merkez Bankası'nın faiz artırımları ile doğru orantılı oluyor. Merkez Bankası bugün faizleri yüzde 2,5 daha artırınca ihtiyaç kredisi için de faiz artırımları gündeme geldi. Bu faiz artırımlarının kısa bir sürede olması beklenirken ihtiyaç kredisi çekecek olanların ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. Bankalar ihtiyaç kredisi faizlerini artırdıkları zaman kredilerde faiz maliyetleri de yükselecek.

Vakıfbank'tan kredi ve kredi kartı kampanyası! Bu fırsat sadece kamu  çalışanlarına - Menemen Haber Menemen Gazetesi

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

İhtiyaç kredisi çekmek için tercih edilen bankalardan birisi de Vakıfbank oluyor. kamu bankası olması dolayısıyla vatandaşların ayrı bir güven duydukları banka olan Vakıfbank ile çalışmak isteyen çok sayıda vatandaş bulunuyor. Bu krediler ile finansal sorunlarını aşmak isteyenler alacakları destekleri bu şekilde kullanmayı hedefliyorlar.

Vakıfbank'ın şu anda ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere sunduğu aylık faiz oranı yüzde 3,95 olarak açıklandı. Bankacılık piyasasında şu anda ihtiyaç kredisi faizlerinin ortalamaları dikkate alındığında Vakıfbank'ın kredi maliyeti ortalamanın altında yer alıyor. Bu açıdan Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi çekmek avantaj sağlıyor değerlendirmeleri yapılıyor.

VakıfBank, 3 ay için 3 milyar TL net kar açıkladı

İhtiyaç kredisi kullanımında Vakıfbank'ın uyguladığı vade sürelerinin sınırları da belli oldu. 50.000 TL'ye kadar olan krediler 36 aya kadar vadeli olarak verilebilirken 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredileri en fazla 24 ay vadeli olabiliyor. 100.000 TL'yi geçen tüm ihtiyaç kredilerine ise en fazla 12 aya kadar vade uygulanabiliyor. Bu belirlenen vade sürelerinde herhangi bir süre uzatımı yapılamıyor.

125.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

vakifbank-ihtiyac-kredisi.jpg

Vakıfbank'tan 12 ay vadeli 125.000 TL ihtiyaç kredisi kullanılması durumunda kredi maliyeti aylık yüzde 3,95 oranında faiz ile hesaplanıyor. Bu kredinin aylık taksiti 14.210 TL, toplam kredi maliyeti ise 170 Bin TL oluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 7 Ay Önce
Karamanda ne zaman konut duyurusu yapılacak