VakıfBank'tan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

VakıfBank'tan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Vakıfbank, kredi çekmek isteyen vatandaşlar için yeni kredi fırsatını duyurdu! İşte 100.000 TL kredinin maliyet hesaplaması ve detaylar...

Kredi 28 Ocak 2024 0
VakıfBank'tan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Türkiye'de vatandaşlar kamu bankalarından verilen destek kredileri ile önemli finansman destekleri aldılar. Ancak yaşanan ekonomik gelişmelerden dolayı devlet destek kredilerini gündeminden büyük oranda çıkardı. Buna karşın vatandaşlara kamu bankaları üzerinden ihtiyaç kredileri ile destek olunuyor. Vakıfbank da ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilere sunulan imkanın ayrıntılarını duyurdu.

Türkiye de geçiş için çalışmalar yürütüyor... Para düzeninde yeni dönem -  Türkiye Ekonomi Haberleri

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasının koşulları açıklandı. Bu koşullar üzerinden insanlar Vakıfbank'a başvuru yaparak avantajlı koşullarda nakit destek anlamına gelen ihtiyaç kredilerini çekebiliyorlar. Bu kredinin hangi şartlarla verildiği ise Vakıfbank tarafından belirlenip kamuoyuna ilan edildi.

Vakıfbank müşterilerine sunulan ilk avantaj kullandıkları ihtiyaç kredisi için taksitlerde 3 ay erteleme uygulaması yapılması oldu. Müşteriler eğer talep ederler ise ilk 3 ay boyunca taksit ödemesi yapmıyorlar. Finansman sıkıntısı yaşayan müşteriler için çok özel bir imkan olan 3 ay taksit erteleme ile bütçeler kredi taksitlerini ödemeye hazır hale getirildikten sonra ödemeler başlayabiliyor. Bu da başlı başına bir avantaj oluyor. Müşteri eğer talep etmezse 3 ay taksit erteleme uygulanmayabiliyor.

VakıfBank, 3 ay için 3 milyar TL net kar açıkladı

Vakıfbank müşterilerinin hangi vadelerde ihtiyaç kredisi kullanabilecekleri de belirlendi. Bu azami vade sürelerini belirlemek esasında bankaların keyfiyetinde değil. BDDK tarafından talimatlar verilip bankalardan uygulamaları isteniyor. Vakıfbank da bu talimatlara göre ihtiyaç kredisi kampanyalarını şekillendiriyor. Bu çerçevede Vakıfbank müşterileri 36 aya kadar vade ile ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar ama bu vade seçeneği 50.000 TL'ye kadar olan kredilerde geçerli oluyor. Müşteriler 50.000 TL ile 100.000 TL arasında ihtiyaç kredisi kullanırsa 24 aya kadar, 100.000 TL üzerinde ihtiyaç kredisi kullanırsa 12 aya kadar vade yapılabiliyor. Bu azami vade süreleri kesin olmakla beraber herhangi bir özel uygulama yapılamıyor.

100.000 TL İHYİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

vakifbank-ihtiyac-kredisi.jpg

Vakıfbank müşterileri aylık yüzde 3,95 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. 24 ay vadeli 100.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi halinde bankaya müşteriler vade devam ettikçe her ay 7.342 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kullanılan 100.000 TL ihtiyaç kredisinin toplam maliyeti ise 176 Bin TL'yi buluyor. Bu maliyetler müşterinin gecikmeye düşmeyeceği varsayılarak hesaplanıyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç