Vakıfbank'tan 100 TL Hediye Para Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank'tan 100 TL Hediye Para Kampanyası!

Vakıfbank müşterilerine kampanyalarını duyurmaya devam ediyor! Açıklanan son kampanyaya göre; temassız alışverişlerde 100 TL hediye para verilecek! İşte kampanyanın ve haberin detayları...

Bankalar 12 Ara 2023 0
Vakıfbank'tan 100 TL Hediye Para Kampanyası!

Koronavirüs salgını döneminde insanların hastalık kapma endişesi ile yönelmiş oldukları temassız kredi kartlarının kullanımı yaygınlaşmıştı. Bankalar bu hizmeti daha da geliştirerek mobil temassız ödeme teknolojisini devreye almıştı.

Vakıfbank tarafından yapılan son dakika açıklamasında mobil temassız ödeme yapan kart sahiplerine 100 liraya varan tutarda para iadesi yapılacağı ifade edildi. 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek olan fırsatta başvuru şartları ve 100 TL para iadesinin merak edilen detayları açıklandı. İşte kampanya koşulları...

VakıfBank'ın yüzde 58,51'lik hissesinin Hazine'ye devri tamamlandı

VAKIFBANK MOBİL TEMASSIZ ÖDEME KAMPANYASI NEDİR, BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1-31 Aralık 2023 tarihleri arasında VakıfBank Mobil Temassız Ödeme ile farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 400 TL ve üzeri alışverişe 10 TL, toplam 100 TL Worldpuan hediye edilecektir.

Aynı gün tek seferde yapacağınız Mobil Temassız Ödeme alışverişlerinin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır. Mobil Temassız Ödeme dışında yapılan alışverişler, mail order, e-ticaret, yurt dışı, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri, BusinessCard'lar, Bankomat Kart’lar, sanal kartlar ve ek kartlar ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

kampanyi.jpg

İşlem iptal/iade durumunda yüklenen puanlar geri alınacak olup, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı durumda ilgili tutar kadar kartınıza borç yansıtılacaktır.

Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 100 TL Worldpuan kazanabilir. Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan ''Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanya katılımınızı 1-31 Aralık 2023 tarihleri arasında, alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirebilirsiniz.

Bu şartları yerine getiren Vakıfbank hesap sahiplerine 31 Aralık tarihine kadar 100 TL para iadesi kazanma fırsatı sunulacak. Para iadesinden yararlanmak isteyen kişiler başvuru yaptıktan sonra alışveriş yaparken mobil temassız ödeme yöntemini tercih etmeleri durumunda hediye worldpuan yakalama imkanı elde edecekler.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç