Vakıfbank ve LC WAIKIKI'den 250 TL Hediye Para Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank ve LC WAIKIKI'den 250 TL Hediye Para Kampanyası!

Vakıfbank ve LC WAIKIKI'nin beraber duyurduğu kampanyada alışverişlerde geçerli 250 TL para iadesi kampanyası başladı! İşte kampanyanın detayları...

Bankalar 23 Ara 2023 0
Vakıfbank ve LC WAIKIKI'den 250 TL Hediye Para Kampanyası!

Milyonlarca kişinin alışveriş yaptığı LC Waikiki markası hakkında yeni bir son dakika kararı açıklandı. 31 Aralık 2023 tarihine kadar aranılan koşulları yerine getiren kişilere 250 liralık para iadesi yapılacağı duyuruldu.

Son dönemde yapmış olduğu yatırımlar ile şube sayısını rekor seviyeye taşıyan ve Türkiye'nin en büyük perakende satış noktalarından biri haline gelmeyi başaran LC Waikiki ile ülkemizin tartışmasız en büyük bankalarından biri olan Vakıfbank arasında düzenlenen anlaşma ile para iadesi almanın yolu açıldı. Aranılan koşulları yerine getirenlere en düşük 125 TL ve en yüksek 250 TL para puan iadesi yapılacak.

VakıfBank'ın yüzde 58,51'lik hissesinin Hazine'ye devri tamamlandı

VAKIFBANK LC WAİKİKİ KAMPANYA KOŞULLARI NELER?

VakıfBank Worldcard ile 4 Aralık-31 Aralık 2023 tarihleri arasında LC Waikiki mağazalarından tek seferde yapacağınız 600 TL ve üzeri alışverişe 125 TL, 1.200 TL ve üzeri alışverişe 250 TL Worldpuan hediye edilecektir. Online mağaza www lcwaikiki com üzerinden yapılacak alışverişler kampanyaya dahil olmayıp, yalnızca fiziki mağazalardan yapılacak alışverişlerde Worldpuan kazanılacaktır.

Kampanya kapsamında kampanya koşullarının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir. Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil'de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.

lcw-karari.jpg

Kampanyaya BusinessCard’lar, sanal kartlar, e-ticaret, mail order ve yurt dışı işlemleri, iptal, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir. İşlem iptal/ iade durumunda yüklenen puanlar geri alınacak olup, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı durumda ilgili tutar kadar kartınıza borç yansıtılacaktır.

Alışverişlerin WORLD POS'larından yapılması gerekmektedir. Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 250 TL Worldpuan kazanabilir.

LC WAİKİKİ PARA İADESİ NEREDEN, NASIL ALINIR?

Kampanyaya katılan kişiler yukarıda yer alan koşulları yerine getirmeleri durumunda para iadesi almaya hak kazanabilecekler. Başvuru sahipleri alışveriş koşulunu yerine getirdikten sonra para iadesi olarak kartlarına para puan yüklemesi alacaklar.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç