Vakıfbank, Polislerin Promosyonlarını Ne Zaman Yatıracak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank, Polislerin Promosyonlarını Ne Zaman Yatıracak?

EGM bünyesindeki polislerin 27 bin liralık promosyonları hala yatmadı. Peki neden? Ne Zaman yatacak?

Bankalar 15 Kasım 2022 09:26 0
Vakıfbank, Polislerin Promosyonlarını Ne Zaman Yatıracak?

Ayın 15'inin gelmesi ile birlikte polisler hemen banka hesaplarını kontrol etmeye başladı. Ancak promosyon hala yatmadı.

300 binden fazla emniyet mensubunu ilgilendiren promosyon kararı geçen ay verilmiş ve polislere 27 bin liralık promosyon ödemesi yapılacağına yer verilmişti. Açıklamadan sonra promosyonda yazan 1 Kasım tarihi beklenmeye başladı.

PROMOSYON 1 KASIM'DA BAŞLADI

Yeni promosyon sözleşmesi 1 Kasım tarihinde başladı. Polisler, maaşını 3 yıl boyunca Vakıfbank'tan almak şartı ile 27 liralık promosyon ödemeesi alacak. 

HALA YATMADI

Promosyonların 1 Kasım tarihinde hesaplara yatması bekleniyordu. Ancak ödemeler yapılmadı ve 15 Kasım tarihi işaret edilmişti. Polisler, maaşların yatacağı gün olan 15 Kasım'da paraların hesaplara yatacağını bekliyordu. Ancak bu beklenti de bugün sona erdi ve banka hesaplarını kontrol eden polisler , promosyon ödemesinin hala yatmadığını fark etti.

Planlarını , durumlarını buna göre ayarlayan polisler, sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdi ve paralarının hesaba yatması gerektiğini söyledi. İşte o tepkilerden bazıları:

"1 Kasım 2022 tarihi itibarı ile yürürlüğe giren promosyon anlaşması varken neden ayın 15 i olduğu halde bu paralar hesaplara yatmıyor #vakifbank neyi bekliyorsunuz acaba? Varsa gizli bir madde bizde bilelim de beklemeyelim boşuna.

50 bin tl istiyorduk 27 bin tl ye anlaştılar.Kasım 1 den itibaren geçerli denildi.Şuan ayın 15 işletin parayı işletin beleşe getirmeye çalışın promosyonu bunu hiç unutmayacağız 

Sizin Allah korkunuz yokmu ? Bir para yatıracaksınız onu bile kanser etmeden vermeyeceksiniz anlaşılan

Sabah uyanıyorum efenim evet diyorum yine promosyonu yatirmamislar

330 bin polis bekliyor vakıf banktan ses yok her zaman ki gibi"

Promosyon ödemelerinin yatacağı tarih hala net olarak verilmedi. Tarih verilince haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç