Vakıfbank memur maaşları ne kadar 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank memur maaşları ne kadar 2023

Vakıfbank personellerine ne kadar maaş veriliyor? Memur maaşı ne kadar? İşte son dakika bilgileri.

Bankalar 17 Ocak 2023 21:51 0
Vakıfbank memur maaşları ne kadar 2023

Vakıfbank memur maaşları ne kadar?

Vakıfbank memur alımı ilanının yayınlanmasının ardındna adaylar, personellerin ne kadar maaş aldığını araştırmaya başladı. Peki Vakıfbank personel alımı ile istihdam edilecek memurlara ne kadar maaş verilir? Vakıfbank memurları ne kadar maaş almaktadır? İşte son bilgilfer:

"VakıfBank, benimsediği büyüme stratejisi ve sürdürdüğü yeniden yapılanma projesinin başarıya ve belirlenen hedeflere ulaşmasının büyük ölçüde insan kaynağına dayandığı gerçeğinden hareketle işe alma, terfi, performans değerlendirme, kariyer planlama ve eğitim süreçlerinde iyileştirme çalışmalarına aralıksız olarak devam etmektedir. VakıfBank personeli, geleceğe güvenle bakabilmenin ve VakıfBanklı olmanın ayrıcalığını yaşamaktadır" ifadeleri ile Vakıfbank kariyer sayfasından yapılan açıklamada maaş olanakları şu şekilde verildi:

Ücretlendirme Sistemi
Bankamıza yeni alınacak personelin ücretleri, günün şartları ve sektör ücretleri dikkate alınarak belirlenmekte olup, mevcut personelimizin ücretleri ve tazminatları Toplu İş Sözleşmesi’ne uygun olarak belirlenmektedir.

Ücret Dışı Olanaklar
İkramiye 
Personelimize (ocak, nisan, temmuz ve ekim aylarında ödenmek üzere) aylık ücret tutarında, yılda dört ikramiye verilir.
 

Performans primi 
VakıfBank personeline altı ayda bir, performansına göre performans primi ödenir.
 

Temettü 
Çalışanlara, VakıfBank Kuruluş Yasası ve Ana Sözleşmesi hükümlerine göre her yıl kârından Genel Kurulca belirlenecek oranda (maksimum 3 maaş) temettü ödenir.
 

Çeşitli tazminat ve yardımlar 
Banka personeline, unvanı ve yürütmekte olduğu görevle ilişkili olarak çeşitli tazminat ve yardım ödemesi yapılır.
 Kredi olanağı 
Bankamız çalışanlarına Bankacılık Kanunu’nda belirtilen limitler dahilinde, düşük faizli kredi kullandırılır.

İzinler
Çalışanlarımıza, bankamız Personel Yönetmeliği ve Toplu İş Sözleşmesi hükümleri çerçevesinde yıllık izin, mazeret izni ve sağlık izni kullandırılır.

 Tatil olanağı 
VakıfBank personeli ve ailesinin, haziran-eylül ayları içerisinde Ayvalık Dinlenme Kampımızda tatil yapma imkanı bulunmaktadır.

Takdirname ve ödül
Görevlerinde olağanüstü çaba ve başarı gösteren, örnek olacak şekilde müşterilere iyi davranan, banka gelirlerini önemli ölçülerde artıracak veya masraflarda önemli tasarruflar sağlayacak yeni önerilerde bulunan personele, üstlerinin teklifi ile doğrudan doğruya Genel Müdür tarafından takdirname verilir. Ayrıca başarı ve çabaları ölçüsünde 3 maaşa kadar ödül verilir.

Bankamızda 15 hizmet yılını tamamlamış personelimize "10 gr Altın", 20 hizmet yılını tamamlamış personelimize "50 gr Altın” sürekli çalışmayı özendirici ödül olarak verilmektedir

MAAŞ NE KADAR?

Banka memuru en düşük maaşı 12 bin lira civarında. Kadro ve çalışma süresine göre bu rakam artmaktadır.

Kadın erkek adaylar bu sayfada >>> bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç