Vakıfbank emekli promosyonu müjdesi geldi: Ne kadar 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank emekli promosyonu müjdesi geldi: Ne kadar 2024

Vakıfbank emeklilere promosyon müjdesi geldi. Gelen son dakika açıklamasında promosyonun detaylarına yer verildi.

Bankalar 21 Mart 2024 0
Vakıfbank emekli promosyonu müjdesi geldi: Ne kadar 2024

Vakıfbank'tan emeklilere promosyon müjdesi: Ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan az önce yaptığı açıklamada emeklilere promosyon müjdesi verdi. Erdoğan açıklamasında kamu bankalarının emeklilere vereceği promosyona zam geleceğini söyledi. 

Ziraat, Halk ve Vakıfbank tarafından emeklilere verilecek promosyona baktığımızda tüm emeklilere ödeme yapılacağı görüldü. Peki Vakıfbank promosyon ödemesi ne kadar oldu? Promosyon kaç TL? Ne zaman ödenecek?

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada emeklilere promosyon müjdesini şu şekilde verdi:

"İlk kez 2017'de banka promosyonu ödenmesini başlatmıştık. Kamu bankalarımız bu yoılki promosyon ödemesi miktarlarını, alınan aylığa göre 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi. Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacak şekilde promosyon ödemeleri yapacağına inanıyorum. Banka protokolleri yürürlüğe girdikten sonra emeklilerimiz maaşlarını aldıkları yerlerden bu ücretleri alacak. Yeni promosyonun hayıorlı olmasını diliyorum"

PROMOSYON NE KADAR OLACAK?

Finans7 olarak beklentilerimize göre 10 bin lira alan emeklilere 8 bin lira, 20 bin lira üzerinde maaş alan emeklilere ise 12 bin lira promosyon verilmesi bekleniyor. Sizce bu promosyon miktarı yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

NE ZAMAN HESAPLARA YATIRILACAK?

Emekli banka promosyonları, SGK ile protokol imzalanması sonrası hesaplara yatırılacak. Protokol imzalandığında, bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç