Uzman çavuşlara kadro için beklenen açıklama geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Uzman çavuşlara kadro için beklenen açıklama geldi

UZman çavuşlara kadro ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bahçeli yaptığı açıklamada düzenleme çağrısı yaptı.

Uzman Erbaş Alımı 17 Ocak 2023 13:51 1
Uzman çavuşlara kadro için beklenen açıklama geldi

Uzman çavuşlara kadroda beklenen çağrı geldi.

Kadro bekleyen uzman çavuşlarla ilgili Cumhur İttifakı ortağı MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den açıklama ve çağrı geldi. Bugün grup toplantısında kürsüye çıkan MHP Lideri Bahçeli, burada yaptığı açıklamada uzman çavuşlara kadro ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Seçimlere hazır olduklarını söyleyen ve seçim tarihinin öne çekilebileceğini söyleyen Bahçeli, "Konuşarak, tartışarak, uzlaşarak, anlaşarak, görüş birliği vasatını oluşturarak Türkiye’mizi hep birlikte seçime taşıyalım, kaldı ki Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim, sözü ve kararı hep birlikte aziz milletimizin kutlu iradesine tevdi edelim" ifadeleri ile seçimlerin erkene alınması çağrısında bulundu ve Cumhur İttifakının ulaşacağı sonucu şu şekilde sıraladı:

 Büyük bir seferberlikle yürütülen fedakârlıkların,

 Gece gündüz demeden harcanan emeklerin,

 Hane hane gezilerek yapılan görüşmelerin,

 Sokaklarda, meydanlarda, çarşılarda, tarlalarda, fabrikalarda dökülen alın terlerinin ve göz nurlarının muhterem eseri olacaktır. 

EYT konusunda da konuşan Bahçeli, kısa sürede sorunun çözüleceğini söyleyerek, "Önümüzdeki günlerde EYT sorunu TBMM’de halledilmiş olacaktır" ifadelerini kullandı.

UZMAN ÇAVUŞLARA KADRO

Bahçeli sözlerinin sonunda uzman çavuşlara kadro çağrısında da bulundu. Bahçeli açıklamasında, "Vatandaşlarımızın imar sorunlarından terörle mücadelede yaralanıp da gazi sayılmayan kardeşlerimizin haklı taleplerine, uzman çavuşlarımızın özlük haklarıyla ilgili beklentilerinden uzman jandarmalarımızın okullarında geçen bir yıllık sürenin fiili hizmetten sayılmasına kadar her mesele kalıcı olarak çözülmelidir" ifadelerini kullandı. 

AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA GELECEK

Bu çağrı sonrası AK Parti'den kısa sürede açıklama gelmesi bekleniyor. Açıklama ve Kadro geldiğinde haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 15 Ay Önce
Hak ediyor kahramanlar kadroyu