Uyuyarak Ayda 35 Bin Dolar Para Kazandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Uyuyarak Ayda 35 Bin Dolar Para Kazandı

Tiktok üzerinde çıkan yeni akımda kullanıcılar, canlı yayın açarak uyuyor ve bu şekilde para kazanıyor.

Finans Magazin 17 Kasım 2022 12:15 0
Uyuyarak Ayda 35 Bin Dolar Para Kazandı

TikTok'ta yeni akım: Uyuyarak para kazanıyorlar.

Son dönemlerin en popüler uygulamalarından olan, kullanıcılarına para kazandırdığı için çokça tercih edilen TikTok'ta yeni akım başladı. 

Binlerce gence gelir kapısı olan TikTok'ta yeni bir akım başladı. Uygulama üzerinde içerik üreticileri, canlı yayınlarda gelen hediyeler üzerinden para kazanıyor ve bu büyük bir gelir kapısı oluyor. 

Uygulamadan para kazanan sayısı her geçen gün daha da artarken bir akım gündem oldu. Gündeme gelen akımda kişiler , canlı yayın açarak uyuyor. Canlı yayında uykuya dalan kullanıcılar , her akşam saat 22.00'da pijamalarını giyerek yatağa giriyor ve dünyanın dört bir yanından kullanıcılar , onları uyurken izliyor.

AYDA 35 BİN DOLAR KAZANDI

28 yaşındaki bir yayıncı , uyurken açtığı canlı yayında ciddi miktarda para kazandı. Ayda ortalama 35 bin dolar para kazandığını söyleyen kullanıcı, yılda 400 bin doların üzerinde gelir elde ettiğini söyledi.

Avustralya'da yaşayan bu kişinin uykusunun sanal hediyelerle bölünebildiği, uykuda gönderilen hediyelerin , odasındaki sesleri, ışıkları çalıştırdığını söyledi. Bu şekilde izleyiciler hediye göndererek onu uykusundan uyandırmaya çalışıyor. 

İlk olarak Twitc üzerinde ortaya çıkan bu uyku akımı, son günlerde TikTok üzerinde ciddi bir akıma dönüştü.

Haberleri TikTok'ta takip etmek için TIKLA TAKİP ET

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden , kredi, banka , finans haberlerinden haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç