Usta Gazeteci 'den Bomba İddia! Türk Ekonomisini Derinden Etkileyecek Gelişme Olabilir
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Usta Gazeteci 'den Bomba İddia! Türk Ekonomisini Derinden Etkileyecek Gelişme Olabilir

Usta Gazeteci Murat Yetkin'nin kendi youtube kanalında Türk ekonomisinde yeni bir gelişmenin olacağını dikkat çekti.

Finans Magazin 5 Ekim 2022 22:30 0
Usta Gazeteci 'den Bomba İddia! Türk Ekonomisini Derinden Etkileyecek Gelişme Olabilir

Usta Gazeteci Murat Yetkin'nin kendi youtube kanalında Türk ekonomisinde yeni bir gelişmenin olacağını dikkat çekti. İşte haberin detayları.

Paramedya'da yer alan habere göre; Usta gazeteci Murat Yetkin’in bir iddiası kafaları karıştırdı. Murat Yetkin’in bugün saat 17.00’de yayınladığı youtube videosunun son 30 saniyesinde önemli bir haber verdi.

Murat Yetkin, “Bugün yarın Türk ekonomisini derinden, çok derinden etkileyebilecek bir gelişme olabilir” diye uyarıda bulundu. Bu iddia kısa süre içerisinde başka bankacılık olmak üzere tüm iş dünyasında merak uyandırdı.

Söz konusu gelişmenin ne olacağı ise merak konusu oldu.

Murat Yetkin, söz konusu gelişmenin bugün-yarın olabileceğini dikkat çekerek haberin her an gelebileceğini ima etti.

Sizce ne olabilir? Yorumlar kısmından yazın.

MURAT YETKİN KİMDİR?

Murat Yetkin 29 Aralık 1959 yılında Gaziantep'te doğdu. Yetkin Türk gazeteci ve köşe yazarıdır. Bulgaristan Türkü bir ailede dünyaya gelen Yetkin, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunudur. Bülent Ecevit'in askeri yönetim altında çıkardığı Arayış dergisinde, 1981 yılında gazeteciliğe başladı.

BBC World Service, Deutsche Welle, AFP, Turkish Daily News, Kanal D, NTV ve Sabah'ın bulunduğu yayın organlarında muhabirlik ve haber yöneticiliği yaptı. 2001 Şubat ayından gazetenin kapandığı 2016 yılına kadar Radikal gazetesi Ankara temsilcisi olarak görev aldı. 2011 Mayıs ayında Hürriyet Daily News Genel Yayın Yönetmeni olarak çalışmaya başladı ve bu görevinden 1 Ekim 2018 tarihi itibarıyla ayrıldığını açıkladı. Daha sonra "Yetkin Report" adlı bloğuyla blog haberciliği yapmaya başladı.

Aynı zamanda TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi İktisat Bölümünde Süreyya Serdengeçti, Fatih Özatay ve Güven Sak ile birlikte "Türkiye'nin Ekonomik ve Sosyal Dönüşümü" dersini vermektedir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç