Uşak'ta korkunç olay: 2 aylık bebeğin ağzını bağlayıp öldürdüler
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Uşak'ta korkunç olay: 2 aylık bebeğin ağzını bağlayıp öldürdüler

Öz anne ve babası 2 aylık bebeğin ağzını bantlayıp çantaya koyup sokağa attı. Bebek öldü.

3.Sayfa 12 Ara 2023 0
Uşak'ta korkunç olay: 2 aylık bebeğin ağzını bağlayıp öldürdüler

Son dakika haberi: 2 aylık bebeği feci şekilde öldürdüler.

Uşak'ta geçen 18 Ocak tarihinde korkunç bir olay meydana glemiş ve olay tüyleri diken diken etmişti. Meydana gelen korkunç olayda tutuklanan baba S.D. ile ane K.G. hakim karşısına çıktı.

1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu olan sanıklar baba ve anne ile tarafların avukatları, Uşak Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu avukatı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Uşak İl Müdürlüğü avukatı katılım gösterdi.

ANNE KONUŞTU: ÇOK PİŞMANIM

Dava duruşmasında anne K.G. savunma yaptı ve olay ile ilgili, "Benim böyle bir niyetim yoktu. Yeni doğum yapmıştım. Loğusa dönemindeydim. Hiç kimse yanımda yoktu. Çok yalnızdım. Erkek arkadaşımın baskısıyla böyle bir durum oluştu. Çok pişmanım" ifadelerini kullandı.

BABA PSİKOLOJİM BOZUK DİYEREK CEZADAN YIRTMAYA ÇALIŞTI

Çocuğun babası olduğu belirtilen S.D. adlı kişi ise psikolojik sorunları olduğunu söyleyerek, "Sonuçların nereye gideceğini algılayamadım. Nasıl böyle bir durum ortaya çıktı bilmiyorum. Böyle bir eylemi gerçekleştirecek bir insan değilim. Çok pişmanım" dedi.

CEZALARI BELLİ OLDU: ANNEYE İNDİRİM, BABAYA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET

Taraf avukatlarının da dinlenmesi sonrası ara veren mahkeme heyeti cezaları açıkladı. Açıklanan cezalara baktığımızda anne K.G'ye "kendini savunamayacak yakın akrabayı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet verirken kadının sabıkasının olmaması ve iyi hali nedeniyle cezasını müebbet hapis cezasına çevirdi.

S.D. adlı kişinin ise daha önce nitelikli dolandırıcılık suçu olduğu belirtildi ve sanığın, "kendini savunamayacak yakın akrabayı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi. Cezada bir değişiklik ya da indirim yapılmadı.

İki isim de tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

YAŞANAN OLAY

Uşak'ta Fatih Mahallesi'nde meydana gelen feci olayda bir tarla kenarında fermuari kapalı bir sırt çantası bulundu. Çantanın içinde ise ağzı bantlı bir bebek cesedi bulundu.

Polis tarafından yapılan inceleme sonrası çocuğun annesi ve babası bulundu. Yapılan araştırmalar sonucu anne ve babanın küçük çocuğun ağzını ağlamasın diye bantlayıp çantaya koyduğu öğrenildi.

Yaşanan olay tüyleri diken diken etti.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç