Unutulan personel alımı ilanı: Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Unutulan personel alımı ilanı: Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı

Ticaret Bakanlığı 2023 yılı 1500 memur alımı ilanının Ekim ayında gelmesi bekleniyordu. Ancak 2 ay geçti ama ilan hala gelmedi.

Kamu 10 Ara 2023 0
Unutulan personel alımı ilanı: Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı

Unutulan personel alımı ilanı: Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı yapacaktı sahi ne oldu?

4 Ekim 2023 traihinde A Haber ekranlarında canlı yayında konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 1500 memur alımı yapacaklarını söyledi.

Ticaret Bakanlığı bünyesine yapılacak 1500 kamu personeli alımı ile ilgili Bakan Bolat, canlı yayında aynen şu ifadeleri kullanmıştı: "Bakanlık olarak bu ay içinde, kısa bir sürede 1500 yeni memur alımını gerçekleştireceğiz. Resmi Gazete'de yayınlandı, izin çıktı. Bu arkadaşlarımızı bütün Türkiye sathında mevcut denetim yapan kadrolarımızın yanına ilave ederek piyasa denetimlerini sıklaştıracağız"

Bu açıklamanın üzerinden tam 2 ay geçti ve hala Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı ilanı gelmedi. Atama bekleyen adaylar, her gün Ticaret Bakanlığı'nın sitesine, ÖSYM sitesine bakmaktan adeta bıktı ve artık ilanın bir an önce gelmesini talep ediyor.

Öte yandan bu açıklamadan sonra Bakan Bolat, TBMM'de komsiyonda bütçe görüşmesinde 1500 persone lalımı yapılacağını yinelemişti.

İLAN BU HAFTA DA GELMEZSE...

Aradan geçen süre içinde hala ilan yayınlanmadı. ÖSYM aracılığıyla yapılacak personel alımının bu hafta gelmesi bekleniyor. Aksi halde 20 Aralık'ta başlayacak KPSS 2023/2 tercihleri olduğu için ilan gelmeyecek ve 2024 yılına kalacak. Bekleyip göreceğiz.

İlan geldiğinde bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç