Ünlü Milyarderden Kripto Para Yorumu Geldi: 'Görüşüm Tamamen Değişti'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ünlü Milyarderden Kripto Para Yorumu Geldi: 'Görüşüm Tamamen Değişti'

Son dakika haberi: Kripto paralarla ilgili yeni açıklama geldi. Ünlü yatırımcı Ackman yaptığı açıklamada Bitcoin için görüşünün değiştiğini söyledi.

Kripto Paralar 21 Kasım 2022 15:22 0
Ünlü Milyarderden Kripto Para Yorumu Geldi: 'Görüşüm Tamamen Değişti'

Zenginlerden Bitcoin yorumu.

Yatırım fonu Pershing Square Capital’in kurucusu milyareder Bill Ackman'dan bir son dakika açıklaması geldi. Ackman yaptığı açıklamada krito paralar hakkında kritik orumlarda bulundu ve artık kripto paraları desteklediklerini söyledi. Bazı blockchain bağlantılı şirketlere yatırım da yapam Ackman, kripto paralar ilk çıktığında bunlara karşı şüpheci yaklaştıklarını söyledi. Daha sonra bu konudaki fikrinin değiştiğini söyledi.

Dijital platformlara dikkatleri çeken ünlü milyarder Ackman, internet, telefon ve kripto para sektörnün ortak özelliği olduğunu söyledi. Dolandırıcılara kapı açılması nedeniyle paraların zararlı olduğu düşüncesinin hala olduğunu söyleyen Ackman, kripto paraların bugüne kadar geliştirilmeyen yararlı iş ve teknolojilerin oluşumunun sağlanabileceğini de sözlerine ekledi.

Ünlü yatırımcı açıkklamasında, uygun bir yönetim ve düzenleme ile kripto paraların var olmaya devam edeceğini söyledi. Bu paraların toplum ve küresel ekonomiye yarar sağlama potansiyelinin de olduğunu söyledi.

Kripto parar endüstrisinde uygulanacak mantıklı, doğru ve şeffaf bir gözetimin teknolojiyi daha da ileri taşımada oldukça kritik bir öneme sahip olduğunu söyleyen Ackman, FTX skandalı hakkında da açıklama yaptı. Ackman, FTX’in eski CEO’sunun hatalarını kabullenmesi konusuna da değindi ve övgü dolu ifadeler kullanmıştı. Ancak sonraki süreçte söz konusu paylaşımlarını kaldırmıştı.

KRİPTO PARALARDA SON DURUM NEDİR?

Kripto para piyasasından alınan son bilgilere göre 1 Bitcoin 16 bin 56 dolar seviyesinde seyrederken 1 Ethereum fiyatı ise 1120 dolar seviyesinde seyrediyor.

Kaynak: "https://twitter.com/BillAckman/status/1594456744851558402"

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç