Ünlü Milyarder, Bitcoin'in Kaç Dolar Olacağını Söyledi: İşte Tahmin ve Yorumlar
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ünlü Milyarder, Bitcoin'in Kaç Dolar Olacağını Söyledi: İşte Tahmin ve Yorumlar

Son dakika haberi: Milyarder yatırımcı Bloomberg tarafından düzenlenen etkinlikte Bitcoin tahminini açıkladı.

Kripto Paralar 20 Tem 2022 16:15 3
Ünlü Milyarder, Bitcoin'in Kaç Dolar Olacağını Söyledi: İşte Tahmin ve Yorumlar

Kripto para milyarderinden bomba Bitcoin tahmini.

Milyarder yatırımcı Mike Novogratz bir son dakika açıklamasında bulundu. Novogratz yaptığı açıklamada tam teşekküllü bir kredi krizi olduğunu söyledi ve kripto paralarda en kötünün geride kaldığını söyledi. 

Bir dönem kendisine Bitcoin'in Forrest Gump'ı denilen milyarder yatırımcı Novogratz, kripto para piyasasında son türbülansın yaşandığını ve tam teşekküllü bir kredi kredi olduğunu söyledi. Sistemde yer alan kaldıracın büyüklüğü konusunda oldukça yanıldığını kabul eden Novogratz, Bloomberg kripto zirvesinde dün çok konuşulan bir açıklama yaptı.

Novogratz yaptığı açıklamada insanların kayıplarına değindi ve "İnsanların, profesyonel kurumların bilançolarında ortaya çıkacak ve zincirleme olaylara neden olan kayıpların büyüklüğünü tahmin edebildiklerini düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

DÜŞÜŞTEN ÇIKARILACAK DERS

Mayıs ayında yaşanan Terra Luna krizine de değinen Novogratz, bunun arkasında olan şirketin Terraform Labs'ın büyük destekçisi olan Galaxy Digital Holdings LTD'nin kurucusudur. Novogratz yaptığı açıklamada  "Sabitkoinlerin çöküşünden çıkarılan ders, hem piyasanın hem de perakende yatırımcıların gerçekten çok, çok az risk yönetimi kavramına sahip olması" dedi.

DOKTORUM 1 MİLYON KAYBETTİ

Kurumları büyük miktarda kaldıraç kullanmakla suçlayan Novogratz, düzenleyicileri yatırımcıları korumak için yeterince adım atmamakla suçladı. Sektörde daha fazla şeffaflık olması gerektiğini söyleyen Novogratz, "SEC'in ne yapması gerektiğini, yapabileceğini veya yapmış olabileceğini bilmiyorum, ancak perakende yatırımcıları korumak için fazla bir şey yapmadılar" dedi ve kalp doktorunun yakın zamanda Celsius'un çöküşünde 1 milyon dolar kaybettiğini ifadelerine ekledi." dedi.

EN KÖTÜ GERİDE KALDI: BİTCOİN 500 BİN DOLAR OLACAK

Kripto varlıklarda en kötünün geride kaldığını söyleyerek sözlerini sürdüren Novogratz “Mevcut sorunlar perakende yatırımcılarıarasında güvensizliği artırmış olsa da, özellikle dünya çapındaki merkez bankaları enflasyonla mücadele ederken Bitcoin argümanı hala güçlü olarak dikkat çekiyor.” diyerek kripto paranın gücünü koruduğunu söyledi. 

Bitcoin'in değeri artacak diyerek sözlerinin sonuna gelen Novogratz, dünyanın en büyük kripto parası olan Bitcoin'in er geç 500 bin dolar olacağını söyledi.

Siz ne diyorsunuz? Sizce 500 bin dolar olur mu? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

1 BİTCOİN NE KADAR?

Kripto varlıklarda yükseliş trendi başladı. Geçen haftalarda bir türlü 20 bin doların üzerini göremeyen Bitcoin, hızlı şekilde toparlandı ve 1 hafta içinde 5 bin dolara yakın değer kazandı. Kripto para piyasasından alınan son dakika bilgilerine göre 1 Bitcoin 23 bin 846 dolar seviyesinde seyrediyor. 

Bitcoin ile paralel olarak , ama daha fazla oranda değer kazanan Ethereum'da ise 2 haftada 700 dolarlık değer kazancı görüldü. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre 1 Ethereum fiyatı ise 1606 dolar seviyesinde işlem görüyor. 

Xrp fiyatı şu sıralar 0,37 dolar seviyesinde.

Sol fiyatı ise düşüşte: 45.29 dolar.

1 Avax fiyatı ise 25.24 dolar

Doge Coin ise 0,073339 dolar.

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. 

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
bu tür açıklamalarla insanların parasını çalmaya çalışıyorlar yalan söylüyorlar.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yok daha neler
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ralli başladı