Ünlü ekonomist Korhan Berzeg kayboldu: Bulana 1 milyon TL ödül verilecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ünlü ekonomist Korhan Berzeg kayboldu: Bulana 1 milyon TL ödül verilecek

Son dakika haberi geldi: Ünlü Ekonomist Korhan Berzeg kayboldu. 2 aya yakındır kayıp olan Berzeg'i bulana ailesi 1 milyon TL verecek.

Finans Magazin 4 Ağu 2023 15:14 0
Ünlü ekonomist Korhan Berzeg kayboldu: Bulana 1 milyon TL ödül verilecek

Ünlü Ekonomist Kayboldu: Bulana 1 milyon TL verilecek.

Balıkesir'den bir son dakika haberi geldi. Gelen haberde Gönen'in kırsal Armutlu mahallesinde 17 Haziran günü evinden sabah yürüyüş yapmak için köpeği Tine ile ayrılan 83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg'den hala haber alınamadı. Kaybolan ünlü ekonomisti arama çalışmaları AFAD koordinasyonunda devam ederken ailesinden bir son dakika haberi geldi.

49 gündür arama çalışmaları devam eden Korhan Berzeg ile ilgili açıklama yapan eşi Angela Berzeg, eşini sağ olarak bulan ve aileye teslim eden kişiye 1 milyon lira ödül vereceklerini söyledi.

Ailecek bir karar aldıklarını söyleyerek açıklamasına başlayan ünlü ekonomistin eşi Angela Berzeg, "Korhan'ı sağ salim olarak bulan kişiye 1 milyon TL ödül vereceğiz. Ben hala umutluyum, ümidim var Korhan'ı sağ salim bulacağız" ifadelerini kullandı.

Hem Balıkesir hem de Türkiye'den yardım istediğini açıklayan Berzeg, "Lütfen Korhan'ı bulmama yardım edin. Biz her zaman çok mutlu bir aileydik. Hiç kimseyle sorunumuz olmadı. Mutlu günlerimize tekrar dönmek istiyorum. Ailecek uyuyamıyoruz, yemiyoruz, içmiyoruz. Belirsizlik çok zor" dedi.

HEP TÜRKİYE'YE GELMEK İSTEDİ

Onunla ABD'nin başkenti Washington'da tanıştıklarını söyleyerek açıklamasını sürdüren Angela Berzeg, "İlk görüşte aşktı ve aşkımız hep devam etti. 52 yıldır evliyiz. 1 kızımız var" dedi.

Bergez açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Onu tanıdığım ilk günden beri içinde hep Türkiye'ye dönme isteği vardı. O, Türkiye'ye hizmet etmek istiyordu. Biz Washington ve Suudi Arabistan'da yaşadık. Sonra da Türkiye'ye geldik. Onun Türkiye sevgisi aileye duyulan özlem değildi tamamen ideolojikti. İdeolojileri arasında Türkiye'ye fayda sağlamak vardı her zaman"

DÖNÜNCE YAPACAĞI İLK YEMEK

Onun İngiliz olduğunu, ancak Türkiye aşığı olduğunu söyleyerek açıklamasını sürdüren Angele Berzeg, eşi eve döndüğünde ona en sevdiği yemek olan imam bayıldı yapacağını söyledi.

Turgut Özal döneminde Bakanlık teklifi bile edilen Bergez'i arama çalışmaları devam ediyor.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç