Ünlü Ekonomist, Doların 13 TL Olacağı Tarihi Verdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ünlü Ekonomist, Doların 13 TL Olacağı Tarihi Verdi

Son dakika haberi: Ünlü ekonomist canlı yayında yaptığı son dakika açıklamasında doların 13 lira olacağı tarihi söyledi.

Döviz 10 Haz 2022 23:36 2
Ünlü Ekonomist, Doların 13 TL Olacağı Tarihi Verdi

Dolar kuru hakkında son dakika açıklaması geldi.

Son dönemlerde aşırı derecede oynak seyreden dolar kuru hakkında son dakika açıklaması geldi. Avrasya Yatırım kurucusu Evren Devrim Zelyut'a konuk olan  ünlü Ekonomist Remzi Özdemir, erken sçeim ihtimalinin yükseldiğini söyledi ve kulislerden aldığı son dakika bilgilerini aktardı. 

"ERKEN SEÇİM 6 KASIM'DA. REKLAM ÇALIŞMALARI BAŞLADI"

Anayasaya göre bir kişinin 2'den fazla Cumhurbaşkanı seçilemeyeceği maddesini hatırlatan Özdemir, erken seçim kararı alınması durumunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığı tartışmalarının kalkacağını, bu nedenle Kasım'da bir erken seçim beklendiğini söyledi. 

Özdemir açıklamasında seçim için reklam çalışmalarının başladığını söyledi. 

1 SENEDE 60 MİLYAR DOLAR GELECEK

Türkiye'nin erken seçime gideceği kesin diyen Özdemir, İYİ Partili Bilge Yılmaz ile bir görüşme yaptığını söyledi ve doların , yabancı yatırımcı gelmediği için sürekli olarak yükseldiğini, seçimi kazanmaları durumunda 1 sene içinde Türkiye'ye 60 milyar dolarlık yatırım geleceğini ve bu şekilde doların ciddi şekilde düşeceğini söyledi. 

ÇOK YÜKSEK ZAMLAR GELDİ: YENİ ZAMLAR YOLDA

Faturalara çok yüksek zamlar geldiğini, kış aylarında vatandaşların doğalgaz , elektrik faturalarında zorlanacaklarını, iktidarın ise bunu gördüğünü ve Kasım ayında erken seçime gideceğini söyleyen Özdemir, seçim döneminde dolar kurunun bir miktar daha artacağını söyledi.

DOLAR 13 LİRA OLACAK

Özdemir açıklamasında , seçimi muhalefetin kazanması durumunda ülkeye büyük bir sermaye girişi olacağını , Türkiye'ye dolar yağacağını ve dolar kurunun 12-13 liraya kadar düşeceğini söyledi. Özdemir, "Hepsi bu senenin içerisinde yaşanacak şeyler" dedi.

İşte o açıklama:

Not: Haberde yer alan bilgiler yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yalanın da böylesini hiç görmemiştik. Halbuki erken seçim olsa olsa Cumhurbaşkanlığının ikinci dönemi için olur. Onun içinde sanıyorum 9.yılı beklemesi lazım ancak o zaman seçim olur. Tarihi karıştıranlar ülkeyi nasıl yönetir yada nasıl 60 milyarı bulabilir inanmak çok zor
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Neden olmasın ki dolar 2 TL de olur yeter ki sen ABD YE RUSYAYA VE DIYER bütün güçlü ülkede boyun ey hersek olur insanlar bunu anlamayacak kadar salak Demi birde çıkıp insanları böyle küçük görüyorlar ne kadar aciz olduklarını anlamayacak kadar zayıflar