Üniversitelilere Ucuza Uçak Bileti: THY Kampanyayı Duyurdu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Üniversitelilere Ucuza Uçak Bileti: THY Kampanyayı Duyurdu

Üniversiteli öğrencilerine ucuza bilet kampanyası başladı. THY'den yapılan ucuza bilet kampanyası duyurusu yazımızda.

Üniversitelilere Ucuza Uçak Bileti: THY Kampanyayı Duyurdu

YKS sonuçları sonrası bilet alacaklara THY'den indirimli bilet müjdesi.

2022 YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler, üniversite kayıtları için, üniversiteye gitmek için bilet araştırmaya başladı.

Gelecek ay açılacak üniversiteler, milyonlarca öğrencinin şehir değiştirmesi demek. Otogarlarda , havalimanlarında ciddi bir yoğunluk yaşanacak. Öğrencilerin iç ve dış hatlarda ypacakları seyahatleri öncesi THY bir son dakika açıklaması yaptı ve indirimli bilet kampanyası başlattığını duyurdu. 

THY resmi internet adrei üzerinden yapılan son dakika açıklaması, "Öğrencilerimizin her anlarında yanlarındayız. Yeni keşiflere, sevdiklerinize ve okulunuza hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşın diye, Türk Hava Yolları ayrıcalıklarını ihtiyaçlarınıza göre özelleştirdik. Miles&Smiles üyesi olarak eşsiz fırsatlar sunan öğrenci uçak bileti avantajlarıyla keyifli bir yolculuğun tadını çıkarıp, keşfetmenin ve öğrenmenin sınırlarını genişletebilirsiniz. Online kaydınızı gerçekleştirin ve hem yurt içi hem de yurt dışı uçuşlarında fırsatları yakalayın!" ifadeleri ile kamuoyuna duyuruldu. 

AVANTAJLAR NELER?

THY'nin açıklamasına baktığımızda yapılan indirimler ve sağlanan avantajlar şu şekilde duyuruldu:

Öğrencilere indirimli bilet ne kadar?: İç hatlarda %20, dış hatlarda %10’a varan indirim ve yurt dışı tek yön uçuşlarda özel fiyatlar

Bagajda avantaj: Uluslararası uçuşlarda 40 kg bagaj hakkı (Parça konsepti uygulanan parkurlarda 2x23 kg), yurt içi uçuşlarda ise avantajlı ekstra bagaj ücretleri

Bedava Bilet Değişimi: Uluslararası uçuşlarda bir defaya mahsus olmak üzere ücretsiz bilet değişikliği hakkı (Bilet sınıfı farkından kaynaklanan ekstra ücretler tahsil edilecektir.)

Ek Mil Kazanın: 2022 sonuna kadar tüm uçuşlardan kazanılacak %25 daha fazla Mil

Yeni Üyelere Büyük Avantaj: Yeni üyeliklere fazladan 1000, toplamda 2000 Hoş geldin Mili

İNDİRİMLERDEN NASIL FAYDALANIRIM? İŞTE ADIMLAR

İndirimden faydalanmak isteyenlerin yapması gereken , izlemesi gereken adımlar şu şekidle sıralandı:

Üyelik hesabı oluşturun: Öğrenci uçak bileti avantajları sadece Miles&Smiles üyeleri için geçerli. Yeni ayrıcalıkların kapısını aralamak için Miles&Smiles üyeliği oluşturun.

Öğrenci bildirimi yapın: Üye olduktan sonra öğrenci bildirimi yapmalısınız. Ülkenize göre, M&S hesabınıza tanım yapmanız ya da online bildirim formu doldurmanız gerekebilir. Peki öğrenci bildirimi nasıl yapılır? İşte cevabı: "Türkiye’de öğrenim gören bir öğrenci ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıysanız, öğrenci uçak bileti indiriminden yararlanmak için öğrenci bildiriminizi otomatik olarak yapabilirsiniz. Eğer başka bir ülkede öğrenim görüyorsanız ya da başka bir ülke vatandaşıysanız lütfen diğer başlıkları inceleyin. Öğrenci bildirimi işleminiz onaylanınca artık Türk Hava Yolları ayrıcalıkları ve öğrenci uçak bileti avantajlarıyla uçmaya hazırsınız."

Avantajlı biletinizi kolayca alın: Öğrenci bildiriminiz onaylanınca, Miles&Smiles hesabınıza giriş yapın ve bilet alımı sırasında “öğrenci” yolcu tipini seçin.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, indirimlerden, öğrenci eğitim haberlerinden, üniversite haberlerinden, finans , emlak, kredi banka haberlerinden haberdar olmak için finans7.com'u takipte kalın.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç