Üniversiteler açılacak mı? Son dakika açıklaması geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Üniversiteler açılacak mı? Son dakika açıklaması geldi

Son dakika haberi: Üniversitelerin açılması ile ilgili açıklama geldi. Kulis bilgisinde okulların açılacağına yer verildi.

Eğitim 16 Şubat 2023 16:04 12
Üniversiteler açılacak mı? Son dakika açıklaması geldi

Son dakika haberi: Üniversitelerin açılması ile ilgili flaş kulis bilgisi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremden sonra bölgede OHAL ilan edildi ve daha sonra üniversiteler tüm Türkiye'de kapatıldı. Tüm üniversitelerin kapatılmasının nedeni ise tüm KYK yurtlarının depremzedelere tahsis edilmesi oldu. Depremde evleri yıkılan vatandaşlar, yıkılan evlerinin yerine yenileri yapılana kadar konteyner evlerde, otellerde ve KYK yurtlarında kalacak.

ÜNİVERSİTELER AÇILACAK AMA...

Gazeteci Fatih Altaylı bir son dakika açıklamasında bulundu. Kulislerden aldığı son dakika bilgisini paylaşan Altaylı, hükümetin üniversiteleri açacağını , ancak hata ettik dememek için bir süre bekledikten sonra üniversitelerin açılacağını söyledi ve "Üniversitelerin kapatılmasına ve yurtların boşaltılmasına karşı tepkiler yükselince yanlıştan dönülme kararı alındığı bilgisi geldi. Üniversiteleri açacaklarmış. Ancak bunu hemen yapıp ‘Hata etmişiz’ dememek için bir süre bekleyecekler galiba. Ama açacaklar ifadelerini kullandı.

Sizce üniversiteler açılmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Üniversiteler açıldığında haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (12)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 14 Ay Önce
Üniversiteler açılsın öğrencilerin bu piskolojikten kurtulması için öğrencilerin eğitim alınması şarttır
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Üniversiteler açılmalı
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Üniversite açılsın eğitim şart covid zamanında da online edildi. Bu ülke eğitime aç bu çözüm değil.
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Bir söz var koyun can derdinde kasap et derdinde milyonlarca insan dışarda siz üniversite nin açılmasının peşindesiniz devletimiz en güzel yerinde karar vermiş bunu istemiyenler onlayda da dersi göre bilir interneti telefuna olmiyanmi var yazık Allah kimseyi bu duruma düşürmesin evi olan altı kuru olana onların omrunda mi depremzedeler bu karda kışta herkes kendini düşünüyor yazik
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Üniversiteler açılmalı