Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu: Erdoğan'a Layık Olmaya Çalışıyoruz
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu: Erdoğan'a Layık Olmaya Çalışıyoruz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu , Türkiye'nin son 20 yılda gıpta ile bakılan ülkelerden olduğunu söyledi.

Siyaset 17 Eylül 2022 20:09 0
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu: Erdoğan'a Layık Olmaya Çalışıyoruz

Adil Karaismailoğlu: "Erdoğan'a layık olmaya çalışıyoruz"

Milas-Ören yolunda incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, burada bir son dakika açıklamasında bulundu. Beçin Mahallesi'nde muhtarlar ve yurttaşlarla buluşan Karaismailoğlu, burada yaptığı konuşmasında Erdoğan liderliğindeki Türkiye'nin son 20 yıldır gıptayla bakılan ülkelerden biri haline geldiğini söyledi.

Karaismailoğlu yaptığı son dakika açıklamasında, “Biz de ona layık olmak için vatandaşımızla, milletimizle beraber oluyoruz. Vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak ve onların hayatına konfor katmak, sanayisine, tarımına, turizmine önemli katkılar sağlamak için topyekun mücadele veriyoruz. Türkiye'nin her tarafında karıncalar gibi çalışan 700 bin kişilik kadroyuz. Bu yüzden 20 yıldır yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır. İleride yaşanacak problemleri önceden görüyor, güzel planlar yapıp hayata geçiriyoruz. Böylece bugünkü gibi sorunsuz bir ulaşım sağlanmış oluyor. 20 yıl önce Türkiye'de 8 milyon araç vardı. Türkiye'de şu anda ise 26 milyon araca sorunsuz şekilde hizmet eden bir sistem var. Aynı şekilde hava ve deniz yollarında 20 yıllık yapılan, topyekun yapılan mücadelenin sonucunda vatandaşımızın hayatına konfor, güvenlik sağladık.”

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç