UEFA Avrupa Ligi'nde İlginç Grup: 4 Takım da 8 Puan
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

UEFA Avrupa Ligi'nde İlginç Grup: 4 Takım da 8 Puan

UEFA Avrupa Ligi'nde F grubunda tüm takımlar grubu 8 puanla tamamladı. İşte o grup.

Spor 4 Kasım 2022 08:21 0
UEFA Avrupa Ligi'nde İlginç Grup: 4 Takım da 8 Puan

UEFA Avrupa Ligi'nde bir grupta ilginç puan durumu.

Önceki akşam UEFA Avrupa Ligi'nde grup karşılaşmalarının sonuncusu oynandı. Temsilcileirmizin şov yaptığı gecede 4'te 4 yaptık. 3 takımımız gruplarından lider çıkarken UEFA'da grubu 3'üncü bitiren Trabzonspor UEFA Konferans Ligi elemelerine kaldı. 

F GRUBUNDA İLGİNÇ PUAN DURUMU

UEFA Avrupa Ligi'nde 6. hafta karşılaşmalarının sona ermesinin ardından F Grubunda ilginç bir puan durumu karşınıza çıktı. Feyenoord'un Lazio'yu 1-0 yenmesi ve Midtjylland 'ın Strum Graz'ı 2-0 yendiği gecede grupta 4 takım da 8 puanda yer aldı. 

AVERAJ DEVREYE GİRDİ

Tüm takımların 2 galibiyeti 2 beraberliği ve 2 mağlubiyet aldığı görülüyor. Hepsinin eşit puanda olması nedeniyle averaj devreye giriyor. Takımların attıkları ve yedikleri gollere bakıldığında ilk sıuraya Feyenoord yerleşiyor. 6 karşılaşma sonucunda 13 gol atan ve 9 gol yiyen Hollanda temsilcisi 4 gollük averaj elde etti. Danimarka temsilcisi Midtjylland ise 12 gol atıp 8 gol kalesinde gördü ve o da 4 gollük bir averaj elde etti.

Öte yandan grubun favorisi konumunda olan Lazio , grupta 3'üncü sıraya girerken Avrupa Ligi'ne iddialı gelen bir diğer takım Sturm Graz ise grubu sonuncu tamamladı.

SON KARŞILAŞMA SONUCU

Dün akşam oynanan karşılaşmalarda ise gruptaki sonuçlar şu şekilde olmuştu:

Feyenoord 1-0 Lazio
Midtjylland 2-0 Sturm Graz

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç