Ucuza Elektrikli Araba S04 Türkiye'ye Geliyor: İşte Fiyatı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ucuza Elektrikli Araba S04 Türkiye'ye Geliyor: İşte Fiyatı

Ucuza elektrikli araba Türkiye'ye geliyor. İşte Türkiye'ye geleceği tarih ve yeni elektrikli arabanın fiyatı.

Fiyat Listesi 6 Kasım 2022 22:41 1
Ucuza Elektrikli Araba S04 Türkiye'ye Geliyor: İşte Fiyatı

Son dakika : Fiyatı 350 bin liradan ucuz elektrikli araba Türkiye'ye geliyor: Telefon gibi evde şarj edilecek.

Geçen aylarda gelen Citroen Ami'den sonra bir elektrikli araç daha Türkiye'ye geliyor. Gazeteci Emre Özpeynirci yaptığı açıklamada evde şarj edilebilecek, şehir içinde kullanılabilecek yeni 2 kişilik elektrikli arabanın yolda olduğunu söyledi. Kısa sürede Türkiye'ye gelecek elektrikli arabanın detayları ise şu şekilde:

MENZİLİ VE MAKSİMUM HIZI

Değiştirilebilir pillere sahip olacak aracın 149 km menzili olduğu ve aracın 90 km hıza kadar ulaşabileceğine yer verildi. Araç ile ilgili açıklama yapan Özpeynirci, "Değiştirebilir pillere sahip S04'ün ülkemize 2 pilli, 149 km menzil ve 90 km hıza ulaşan, klimalı en üst versiyonu gelecek" dedi ve "Aracın pilleri çanta gibi çıkartılıp, evde de şarj oluyor" ifadelerini kullandı.

300 ADET YENİ ARAÇ GELECEK

Söz konusu aracın 2023 yılında geleceği ve ilk aşamada 300 aracın satışa çıkarılacağına yer verildi.

FİYATI NE KADAR?

Elektrikli aracın fiyatı henüz netleşmedi. Ancak fiyatın 300 bin lira civarında olacağı bildiriliyor.

Doğan Holding Otomotiv Grubu Başkanı Kağan Dağtekin konu ile ilgili bir açıklama yaptı ve araç ile ilgili , “Şu ana kadar kuvvetli motorları ve değişen/taşınabilir piliyle rakiplerinden ayrışan Silence markasının yeni şehir otomobili hepimizi heyecanlandırıyor. İnşallah 2023 ilk çeyrekte satışa başlayacağız” ifadelerini kullandı.

NET TARİH BELLİ OLDU

Aracın Türkiye'ye geleceği tarih belli oldu. Evde şarj olan otomobiller Mart ayında Türkiye'ye gelecek. "Pilleri evde şarj olan otomobil Mart'ta geliyor" diyen Özpeynirci, "Türkiye'de Doğan Holding'in temsil ettiği İspanyol Silence, elektrikli motosikletteki tecrübesini mikro otomobile de taşımıştı. Barcelona’da üretimi başlayan 2 kişilik S04 isimli mikro otomobil Mart 2023'te Türkiye'ye geliyor" dedi.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
fiyat