Ucuza Araba Almak İsteyenler: Devlet Uygun Fiyatlı Araba Satışına Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ucuza Araba Almak İsteyenler: Devlet Uygun Fiyatlı Araba Satışına Başladı

Devlet kurumları, ellerinde olan arabaları satışa çıkarmaya başladı. Satışa çıkarılan araçlara baktığımızda fiyatların piyasaya göre uygun olduğu görüldü.

Taşıt 16 Nisan 2022 12:21 0
Ucuza Araba Almak İsteyenler: Devlet Uygun Fiyatlı Araba Satışına Başladı

Devlet kurumlarından ihale ile ucuza araba almak isteyenlere iyi haber geldi. İlan sayfası üzerinden yayımlanan duyurulara baktığımızda bazı kurumların elindeki araçları uygun fiyatlara satışa sunduğu görüldü.


Devlet kurumları , zaman zaman ellerinde bulunan malları satışa çıkarıyor. Bazen kullanılmaz durumda olan, bazen ise ihtiyaç kalmayan eşyaların satıldığı bu ilanlara baktığımızda bazı arabaların oldukça uygun fiyatlardan ihaleye sunulduğu görüldü. Binek araçlar ile ticari araçlar, kamyonetlerin satıldığı ihale ilanları için detaylar yazımızda.


DEVLETTEN SATILIK ARAÇ

Devlet kurumları, ellerindeki ürünleri satmak için ihale ilanlarına çıkıyor. İkinci el ve sıfır araçların fiyatlarının rekor kırdığı bugünlerde ise vatandaşlar , ucuza araba almanın yolunu aramaya başladı. Devletin açtığı ihale duyurularına göz atan vatandaşlar, en uygun fiyatlı aracı almak için ihaleleri kontrol ediyor.


Yayımlanan ihale ilanlarına baktığımızda biri Bafra Belediyesi'nin ilanı. Satılığa konulan araçlardan 4 tanesinin trafikten çekilmiş olduğu, 1'inin ise hala trafik kaydının olduğu görüldü. İşte o satış ilanları:



Bu ilanlara baktığımızda araçların 4 bin 100 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu görüldü.


Bir diğer ihale ilanına baktığımızda ise 8 bin liradan başlayan fiyatlarla araç satışlarının yapıldığı görüldü. Araç satış ilanları şu şekilde karşımıza çıkıyor:



UCUZA MERCEDES

İzaydaş 'a ait olan bir Mercedes marka aracın satışının yapılacağı görüldü. ILN01590535 ilan numaralı duyuruya baktığımızda Pazarlık usulü ile aracın satışının yapılacağı görüldü. 2009 model Mercedes Benz S500 4 Matic aracın kilometresinin 402 bin kilometrede olduğu görüldü. Muayyen bedeli 750 bin lira olan aracın teminat bedeli 22 bin 500 lira olarak açıklandı. Açıklamada ihalenin 27 Nisan 2022 günü saat 14.00 'da yapılacağına yer verildi. Satış ihalesi  İZAYDAŞ Genel Müdürlük Binası Toplantı Salonunda yapılacak.


UCUZA ARABALAR TRAKTÖRLER

Kuşadası Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya baktığımızda binek araç, otobüs kamyonet ve traktör satışlarının yapıldığı görüldü. İşte o ilanlar.



İHALEYE KATILMANIZ GEREKİYOR

Belediyeler tarafından yayınlanan bu ucuza araç alımı için ihalelere girmeniz gerekmektedir. İlanlarda belirtilen tarihlerde belediyede hazır bulunmanız ve ihale için istenen diğer şartları taşıyor olmanız gerekmektedir.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç