Ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman? E devlet başvuru tarihi açıklandı 2023 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman? E devlet başvuru tarihi açıklandı 2023 2024

Son dakika haberi geldi: Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ücretli öğretmenlik başvurusunun kısa sürede başlayacağına yer verildi.

Ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman? E devlet başvuru tarihi açıklandı 2023 2024

Son dakika: 2023 2024 eğitim öğretim yılı ücretli öğretmenlik başvuru duyurusu geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 yılı ücretli öğretmen alımı hakkında son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada bir il milli eğitim müdürlüğü, bu sene ücretli öğretmenlik başvurusunu araştırmaya başladı. Biz de Finans7.com olarak gelen bu son dakika açıklamasını takipçilerimize aktarıyoruz. Peki 2023 2024 eğitim öğretim yılı ücretli öğretmen alımı başvurusu ne zaman başlayacak? E devlet başvurusu başladı mı? İşte gelen son dakika açıklaması.ç

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

2023 2024 eğitim öğretim yılı takvimi geçen ay yayınlanmıştı. Yayınlanan duyuruda okulların 11 Eylül 2023 tarihinde açılacağına yer verildi. Okulların açılmasına 1 ay kala ücretli öğretmen olarak çalışmak isteyen adaylar, başvuruların ne zaman başlayacağını merak ediyor.

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU DUYURUSU GELDİ

Ücretli öğretmenlik başvurusu hakkında Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, "Ekders ücreti karşılığında görev almak isteyen ücretli öğretmenlerin başvurularıyla ilgili açıklamalar 21 Ağustos 2023 tarihinde Web sayfamızda yayınlanacaktır" ifadelerini kullandı.

Bu açıklama diğer iller için de geçerli olması bekleniyor. 21 Ağustos tarihinde ücretli öğretmenlik başvurularının hem il - ilçe milli eğitim müdürlüklerinde alınması, aynı anda e devlet kapısı üzerinden de başvuru ekranının açılması bekleniyor. Başvuru ekranı açıldığında bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden Finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin:
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç