'Ücretli Öğretmenlere Kadroda Şartlar Belli Oldu' Diyerek Açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

'Ücretli Öğretmenlere Kadroda Şartlar Belli Oldu' Diyerek Açıkladı

Ücretli öğretmenlerle ilgili bir açıklama geldi. Açıklamada kadroda şartların belli olduğuna yer verildi.

Çalışma Hayatı 25 Kasım 2022 15:11 0
'Ücretli Öğretmenlere Kadroda Şartlar Belli Oldu' Diyerek Açıkladı

Ücretli öğretmenlere kadro ile ilgili son dakika açıklaması: Şartlar belli oldu dedi.

Ücretli öğretmenlere kadro ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Gazeteci Engin Pınarbaşlı yaptığı son dakika açıklamasında ücretli öğremtnelere kadro için şartların belli olduğunu iddia etti.

Son günlerde ücretli öğretmenlere kadro konusu çokça gündeme geldi. Gündeme gelen konuda muhalefet partileri, ücretli öğretmenlere kadro verilmesi ve 100 bin öğretmen ataması yapılması gerektiğini söylerken BBP bir kanun teklifi hazırladı ve meclise sunacak.

Son olarak Cumhur ittifakının ortağı MHP'den de bir açıklama gelmiş ve Bahçeli, ücretli sözleşmeli ayrımı yapılmadan öğretmenlere kadro verilmesi gerektiğini söyledi. 

ŞARTLAR

Ücretli öğretmenlere kadro ile ilgili bir açıklama yapan Gazeteci Engin Pınarbaşlı, şartların belli olduğunu söyledi. Pınarbaşlı açıklamasında meslekte 5 sene çalışmış ve eğitim fakültesi mezunu, formasyon almış, 10 bin kişinin kadroya alınacağını söyledi. Açıklamada, "Kadroya Geçecek Öğretmenlerimizin Şartları Kısmen Belli Oldu. Eğitim Fakültesi Mezunu ve Formasyon Tamamlamış, 5 Yıl Boyunca Aktif Olarak Görev Yapmış Ücretli Öğretmenlerimizin Sözleşmeli (10 Bin Kadro )Hayırlı Olsun" ifadelerine yer verildi.

BBP GENEL BAŞKANI'NDAN UMUTLANDIRAN AÇIKLAMA

Ücretli öğretmenler platformu ile bir görüşme yapan BBP Lideri Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuda çalışma istediğini söylediği iddia edildi.

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLERE KADRO NE ZAMAN?

Mecliste bu konuda art arda açıklamalar geldi. Ancak bir tarih verilmedi. Ücretli öğretmenlere kadro ile ilgili tarih açıklandığında, meclise kanun teklifi geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç