Üç Belediyeye Memur Alımı Başvurusu 4 Nisan'da Başlıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Üç Belediyeye Memur Alımı Başvurusu 4 Nisan'da Başlıyor

3 belediye bünyesine en az lise mezunu adaylar arasından kadrolu kamu personeli alımı yapılacağı açıklandı. 4 Nisan'da başvurusu başlayacak memur alımının detayları yazımızda.

Kamu 3 Nisan 2022 16:48 1
Üç Belediyeye Memur Alımı Başvurusu 4 Nisan'da Başlıyor

3 belediyenin memur alımına başvurular 4 Nisan 2022 gününde başlıyor.


3 Belediye Başkanlığı tarafından geçtiğimiz haftalarda yayımlanan ilanlarda en az lise mezunu adaylar arasından kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puanı ile en az lise mezunu adaylar arasından yapılacak memur alımında adayların zabıta memuru, veri hazırlama ve kontrol işletmeni ile şoför kadrolarında istihdam edileceğine yer verildi.


HANGİ İL KAÇ MEMUR ALIYOR?


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan resmi kamu ilanlarına baktığımızda Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İskilip Belediye Başkanlığı ve Zeytinburnu Belediye Başkanlığı bünyesine memur alımı yapıldığı görüldü. İlanların başvurusu hakkında bilgiler şu şekilde:


Diyarbakır Memur Alımı


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesine yapılacak 75 memur alımında adaylar zabıta memuru kadrosunda çalıştırılacak. KPSS P93 puan türünden en az 70 alan, 30 yaşını doldurmamış adayların başvurabileceği ilanda mezuniyet ve özel şartlar şu şekilde:


"Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta), Yerel Yönetimler, Acil Durum ve Afet Yönetimi, Özel Güvenlik ve Koruma, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm ve Seyahat Hizmetleri, Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri veya Adalet Ön Lisans programlarının birinden mezun olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,"


İskilip Memur Alımı


İskilip Belediyesinde kadrolar ve şartlar şu şekilde:


1 VHKİ Alımı: Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin İşletme, İktisat veya Kamu Yönetimi programlarının birinden mezun olan, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olan, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek,


1 VHKİ Alımı: Herhangi bir ortaöğretim kurumundan (lise veya dengi okul) mezun olması, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemesi KPSS P3 puan türünden en az 60 almış olmak.


1 VHKİ Alımı: Herhangi bir ortaöğretim kurumunun (lise veya dengi okul) mezun olması, en az D sınıfı sürücü belgesine sahip olması ve KPSS P94 puan türünden en az 60 almış olması gerekmektedir.


Zeytinburnu Memur Alımı


3 Zabıta Memuru Alımı: Bilgisayar Teknolojisi, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Grafik Tasarımı, İnsan Kaynakları Yönetimi, İşletme Yönetimi ön lisans programlarının birinden mezun olması, KPSS P93'ten en az 70 almış ve 30 yaşını aşmamış olmak.


14 Zabıta Memuru Alımı: Herhangi bir ön lisans programından mezun olması, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması, KPSS P93'ten en az 70 almış ve 30 yaşını aşmamış olmak.


25 Zabıta Memuru Alımı: Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin; İktisat, Kamu Yönetimi, İşletme, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İletişim Bilimleri, Yerel Yönetimler, Fotoğraf ve Video, Fotoğraf, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Reklamcılık, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık  programlarının birinden mezun olması, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması ve KPSS P93'ten en az 70 almış ve 30 yaşını aşmamış olmak.


BAŞVURULAR 4 NİSAN'DA BAŞLIYOR


İlana başvurular 4 Nisan'da başlıyor. Zabıta kadroları için başvurular şahsen yapılıyor. Diğer kadrolar için başvurular mail ile yapılacak.


Başvuru formları yayınlandığında haberdar olmak için mobil UYGULAMAMIZI TIKLAYIN İNDİRİN


Bu haber finans7özel haberidir. Aktif link verilmeden kullanılması durumunda yasal işlem başlatılır.


Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İskilip belediyesi başvuramıyoruz bahsilide oyle