TYT'ye Yine Geç Kaldılar
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TYT'ye Yine Geç Kaldılar

Birçok ilde öğrencilerden bazıları sınava yine yetişemedi. Bazı öğrenciler ise kimliksiz geldikleri için sınava alınmadı.

Sınav 18 Haz 2022 13:06 1
TYT'ye Yine Geç Kaldılar

Yine YKS'ye yetişemediler.

Her sene gelen görüntülere bu sene yine yenileri eklendi. Birçok öğrenci, bugün saat 10.00'da yapılacak TYT'ye yetişemedi ve saniyeler, dakikalar farkıyla sınava giremedi.

Her sene artık alışkın olduğumuz görüntülere bu sene yenileri de eklendi. 3 milyondan fazla öğrencinin katılımı ile düzenlenen Temel Yeterlilik Testi'nde sınav sona erdi ve öğrenciler sıonav salonlarından çıkmaya başladı.

Sınav öncesinde ise sınava yetişemeyen öğrenciler gündem oldu. 

Bilndiği üzere sınav salonlarının kapısı saat 10.00 olduğunda kapanıyor ve 1 saniye bile gecikse öğrenciler sınav salonlarına alınmıyor. Sınav ise 10.15'te başlıyor.  Bu durumu karıştıran bazı öğrenciler, sınava ucu ucuna yetişirken bazıları ise 10.00'dan sonra sınav salonlarının önüne geldiği için salonlara alınmadı. 

Bursa'da bir okulda sınava girmeye gelen öğrenci, 40 saniye geç geldiği için sınav salonuına alınmadı. 

Bazı öğrencilerin ise sınava kimliklerini yanına almadan geldikleri görüldü. Kimlikleri yanında olmayan öğrenciler sınav salonlarına alınmadı. 

Sınava alınmayan öğrenciler göz yaşlarına boğuldu ve sınav salonu önünde kaldı. Diğer veliler ise o öğrencilerin yanına gelerek onları teselli etmeye çalıştı. 

SINAV SONUÇLARI

TYT sonuçları 20 Temmuz 2022 tarihinde açıklanacak. Sınav sonuçları açıklandığında bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Kadın erkek diğer adaylarla soruları ve cevapları tartışmak için TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Nasip kısmet, vardır hayır