TYP işçilerine kadro, süreklilik müjdesi gelecek mi? İşte son dakika açıklamaları 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TYP işçilerine kadro, süreklilik müjdesi gelecek mi? İşte son dakika açıklamaları 2023

Son dakika açıklamaları geldi. Peki TYP işçilerine kadro müjdesi gelecek mi? TYP işçilerine süreklilik gelecek mi?

Çalışma Hayatı 24 Mayıs 2023 19:58 18
TYP işçilerine kadro, süreklilik müjdesi gelecek mi? İşte son dakika açıklamaları 2023

TYP işçilerine kadro gelecek mi?

Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında kamuda çalışan işçilere kadro gelecek mi? TYP işçilerine süreklilik ve kadro müjdesi geldi mi? İşte bu konuda gelen son dakika açıklaması.

VEDAT BİLGİN'DEN KADRO AÇIKLAMASI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin kadro ile ilgili önemli açıklamada bulundu. Bakan Bilgin yaptığı açıklamada seçimden sonra meclisin açılması ile birlikte ilk gündeme gelecek konunun kamudaki taşeron işçilere kadro konusu olacağını söyledi. Bakan Bilgin yaptığı son dakika açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Taşeron işçilerden geçtiğimiz yıllarda 900 bini kadroya geçirildi. Yaklaşık 100 bin civarında kalan bir grup var. Depremden dolayı Meclis'in ara vermesi o dosyanın gelmesinin gecikmesine yol açtı. Çalışmalarımız sürüyor bu konuda. Planlamamız hazır"

"Memurlarla ilgili çok ciddi bir düzenleme yapacağız. En düşük memur maaşı 22 bin TL olacak şekilde açıklandı"

"Belediye çalışanları konusunda, bazı işler yanlış yapılmış belediyelerde. Bunları düzenleyeceğiz. Çalışma hayatının hangi sorunu varsa bunu biliyoruz. Tamamına yakınını çözdük çok az kaldı"

 "Son kapattığımız dosya, geçici işçiler dosyası oldu. Onu Meclis'e intikal ettirebildik. Bunların birçoğu Meclis'te çözülecek. Yani biz hazırlığı yapıyoruz, teknik çalışma Meclis'te yapılıyor. Dolayısıyla orada benim önümde taşeron işçileri kaldı" 

TYP İŞÇİLERİNE KADRO MÜJDESİ GELECEK Mİ?

Bu açıklamaya baktığımızda TYP işçilerine kadro konusunun gündemde olmadığı görülüyor. Sizce TYP işçilerine kadro gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Kadro geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (18)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 10 Ay Önce
Typli olarak çalışan bizlerde kadro istiyoruz.
Ziyaretçi 11 Ay Önce
vallah okulda secimden dolayı 3 gün boyunca temizlik yaptım 3 kat bina ve artık öyle oldumki hiç bir yerim tutmuyor dinlenme yoktu tatil yoktu bize ve bizi düşünün ben iki çocuğum için çırpınıyorum yoksa bende evde oturup dinlenmesini bilirim lütfen bizi geci olarak durdurun okulda kadro istemiyoruz sadece uzatılmasını istiyoruz mağduruz lütfen duyun sesimizi kanal 7 haber bizim mesajlarımızı ilet duyurun sesimizi biz insan değilmişiz temizlikciyiz diye bizi sesimizi duyurmuyirsunuz lütfen 🙏
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Typ lilere kadro istiyoruz lütfen sesimizi duyun
Ziyaretçi 11 Ay Önce
lütfen typ için kadro gelsin 2 üniversite öğrencisi olan kızım.iki tane ilkokula giden oğlum var.typ ye kadro bekliyoruz
Ziyaretçi 11 Ay Önce
TYP çalışanlar kadroyu hak diyorlar