TYP işçilerine kadro müjdesi gelecek mi? Finans7.com'dan son dakika değerlendirmesi 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TYP işçilerine kadro müjdesi gelecek mi? Finans7.com'dan son dakika değerlendirmesi 2024

Son dakika haberi: TYP işçilerine kadro açıklaması gelecek mi? Kadro müjdesi ne zaman gelecek? İşte finans7 değerlendirmesi.

TYP 21 Nisan 2024 17:45 8
TYP işçilerine kadro müjdesi gelecek mi? Finans7.com'dan son dakika değerlendirmesi 2024

Son dakika TYP işçilerine kadro var mı? TYP kadro müjdesi ne zaman gelecek? İşte finans7 değerlendirmesi.

Kamu kurum ve kuruluşları bünyesinde, çeşitli statülerde çalışmakta olan yüz binlerce işçi var. Kimi kamu işçisi, kimi sözleşmeli işçi, kimi taşeron, kimi mevsimlik işçi, kimi geçici kimi de toplum yararına Program kapsamında işçi olarak çalışıyor.

Kamuda birçok statü olurken bu statülerde çalışan işçiler, aynı işi yapmasına rağmen farklı maaş almalarını, farklı özlük haklarına sahip olmalarından şikayet ediyor ve statülerinin düzenlenmesini istiyor.

Son dönemlerde seslerini en çok duyurmaya çalışan kesim ise TYP işçileri oluyor. Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında kamuyda çalışan yüz binlerce işçi, kadro düzenlemesi gelmesini, hiç değilse belirli süreli bir sözleşme imzalanmasını talep ediyor.

Son dönemlerde bazı haber siteleri, bu konuda düzenleme olacağı iddialarını ortaya atsa da TYP işçilerine bir kadro düzenlemesi gündemde yok. Mevcut durumda taşeron işçilere kadro düzenlemesini bile uzun süredir erteleyen ve getirmeyen hükümetin TYP işçilerine kadro konusunu kısa sürede gündemine alacak gibi durmuyor. 2024 yılında TYP kadro düzenlemesi beklenmiyor.

TYP'de çalışan işçiler, kadro düzenlemesini bekliyor. Sizce TYP işçilerine kadro gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

KADROYU BURADAN TAKİP EDİN

Finans7 olarak TYP işçilerine kadro sürecini anbean takip ediyoruz. Siz de haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin.
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (8)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 4 Gün Önce
Typ ye kadro verilmeli
Ziyaretçi 13 Gün Önce
typ kadro istiyoruz
Ziyaretçi 14 Gün Önce
typ ye kadro istiyoruz bizim yaptığı mız emek Allah rızası için
Ziyaretçi 15 Gün Önce
Deprem bölgesi typ lerin halini görmelerini rica ederiz
Ziyaretçi 15 Gün Önce
Typ olarak bizimde hakkımız var geçindiriyoruz aynizanda hele hele deprem bölgesi olarak tamamen çaresiz kalmışız bizmde ihtiyacımız var şehirlerimiz yok oldu hemen hemen aynı zamanda kurumların da bize ihtiyaçları var insanlar perişan halde herkesin bildiği gibi bunların dikkate alınmasını rica ederiz