TYP işçilerine kadro müjdesi gelecek mi? Beklenen son dakika açıklaması geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TYP işçilerine kadro müjdesi gelecek mi? Beklenen son dakika açıklaması geldi

Son dakika haberi: TYP işçilerine kadro konusunda açıklama geldi. Gelen açıklamada TYP işçilerine kadro gelip gelmeyeceği konusuna değinildi.

TYP 21 Ağu 2023 10:23 0
TYP işçilerine kadro müjdesi gelecek mi? Beklenen son dakika açıklaması geldi

TYP kadro müjdesi gelecek mi? Son dakika açıklaması.

Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında yapılacak işçi alımlarını bekleyen adaylar, yapılacak işçi alımının başvurusunun ne zaman başlayacağını, alınacak TYP işçilerine kadro verilip verilmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki TYP kadro gelecek mi? TYP işçilerine kadro olacak mı? İşte gelen son dakika açıklaması ve TYP kadro bilgileri.

MHP YEŞİL IŞIK YAKTI AMA...

Geçtiğimiz dönem mecliste açıklama yapan MHP'li vekiller, TYP işçilerine kadro gelmesini talep etti. Bu açıklama AK Parti kanadında karşılıksız kalırken bu teklife destek diğre muhalefet partilerinden geldi. CHP, bu konuda kanun teklifleri verirken kanunlar meclisten geçmedi.

Son olarak TYP işçilerinin kadroya geçirilmesi sorusu Bakanlığa soru önergesi olarak geldi. Soru önergesine ise bakanlık, kadronun gündemde olmadığını söyleyerek cevap verdi.

KADRO GÜNDEMDE DEĞİL

Son açıklamalara baktığımızda TYP işçilerine kadronun gündemde olmadığı görüldü. Sizce TYP işçilerine kadro verilmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

TYP kadro açıklaması geldiğinde bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için >>> TIKLAYIN
İOS için >>> TIKLAYIN
Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç