Twitter'ın kurucusundan Bitcoin tahmini geldi: 1 milyon dolar olacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Twitter'ın kurucusundan Bitcoin tahmini geldi: 1 milyon dolar olacak

Bitcoin tahmini geldi. Gelen tahminde Twitter'ın kurucusu, tarih vererek 1 BTC fiyatının 1 milyon dolar olacağını söyledi.

Kripto Paralar 10 Mayıs 2024 2
Twitter'ın kurucusundan Bitcoin tahmini geldi: 1 milyon dolar olacak

Twitter'ın kurucusu Jack Dorsey'den Bitcoin tahmini geldi.

Son dakika haberi: Bitcoin hakkında açıklama geldi. Gelen açıklamada 2023 yılında dünyanın en büyük kripto parasının ne olacağına dair değerlendirmelere yer verildi.

Kripto paralar son dönemlerde piyasalara damgasını vurmaya devam ediyor. 2024 yılında en fazla yükselen yatırım araçlarından olan kripto paralarda son günlerde yatay ve daha sonra aşağıya seyir başladı. Bitcoin geçen sene bugün 27 bİn dolar olan, TL karşılığı 540 bin TL olan Bitcoin, bugün 60 bin 486 dolar ve 1 milyon 951 bin lira seviyesinde.

Son 1 yılda dolar bazında 2 kattan falza yükselen Bitcoin, TL bazında ise 1 yılda yüzde 261 oranında yükseldi. Yaşanan yükseliş birçok kişiyi zengin ederken dönem dönem yaşanan sert düşüşler ise bazı yatırımcılara büyük paralar kaybettirdi. Öyle ki geçen gün bir yatırımcı, bir gecede tüm parasını kaybettiği için intihar etti.

TWİTTER'IN KURUCUSU AÇIKLADI

Twitter'ın kurucusu Jack Dorsey yaptığı son dakika açıklamasında bomba bir tahminde bulundu ve Bitcoin'in 2030 yılında, yani bundan 5,5 yıl sonra 1 milyon dolar olacağını söyledi. Dorsey yaptığı açıklamada, "Bitcoin'in fiyatı, 2030'da 1 milyon doları geçecek" ifadelerini kullandı.

Sizce Bitcoin kaç dolar olur? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

KRİPTO PARALARDA SON DURUM NEDİR?

Piyasalardan gelen son verilere göre 1 Bitcoin fiyatı şu sıralar 60 bin 554 dolar seviyesinde seyrediyor.

Ethereum fiyatı 2 bin 899 dolar seviyesine kadar geriledi.

Solana 146 dolar seviyesinde seyrederken XRP 0.50 dolar oldu.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir. Finans7 kripto paralar hakkında yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 9 Gün Önce
Olur
Ziyaretçi 10 Gün Önce
bu sene 235 bin doları görecek sonra geri çekilme yaşayacaktır