Tuvalet Kağıdını Üstten mi Alttan mi Kullanıyorsunuz? İşte Cevaba Göre Kişiliğiniz
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tuvalet Kağıdını Üstten mi Alttan mi Kullanıyorsunuz? İşte Cevaba Göre Kişiliğiniz

Tuvalet kağıdını kullanma şeklinize göre kişilik testi yapıldı ve sonuçları ilginç oldu. İşte o araştırma.

Yaşam 15 Mayıs 2022 14:34 3
Tuvalet Kağıdını Üstten mi Alttan mi Kullanıyorsunuz? İşte Cevaba Göre Kişiliğiniz

Tuvalet kağıdını nasıl kullandığınıza göre kişiliğinizi ortaya koyan bir test yapıldı. Yapılan testin sonucu da kamuoyu ile paylaşıldı. 

İlişki Doktoru Gilda Carle öncülüğünde yapılan araştırmaya baktığımızda tuvalet kağıdını yerleştirme biçiminiz ile kişiliğiniz arasında bir ilişki olduğuna yer verildi. 

Günlük hayatımızdaki sergilediğimiz davranışlar , kişiliğimiz hakkında genel bilgileri bize verir. Davranışlar üzerinde yapılacak analizlerle bir kişinin hangi karakterde olduğunu belirleyebilir, bu yönde fikir yürütebilirsiniz. 

Davranışların yanı sıra nesleleri nasıl kullandığımız da kişiliğimiz hakkında bizlere bazı bilgiler veriyor. Bu davranışlar arasında en dikkat çeken açıklama ise tuvalet kağıdı ile ilgili geldi. Dr. Carle tarafından yapılan inceleme sonucunda tuvalet kağıdını nasıl kullandığınız ile kişiliğiniz arasıdna bir ilişki kuruldu. Gelin bunu hep beraber inceleyelim. 

2 bin kişi üzerinde yapılan inceleme İlişki Doktoru Gilda Carle tarafından yapıldı ve 18 ile 75 yaş arasındaki bu kişilerle anket yapıldı. Yapılan ankete baktığımızda bu kişilerin kişilikleri ve tuvalet kağıdını kullanma biçimleri arasında bir bağ olduğu tespit edildi. 

Carle yaptığı açıklamada, tuvalet kağıdını yukarıdan aşağı çekecek şekilde asan kişilerin dominant yapıya sahip olduğunu söyledi. Tuttuğunu koparan , gerektiğinde masaya yumruğunu vurmaktan çekinmeyen ve lider kişiliğe sahip kişiler olduğu ortaya çıktı. 

Tuvalet kağıdını aşağıdan yukarı doğru kullanıyorsanız bu itaatkar bir kişiliğiniz olduğuna işaret ediyor. İtaatkarlık, sabırlı olan, empati kurabilen ve uyumlu olan kişiler tuvalet kağıdını bu şekilde kullanıyor.

DEĞİŞTİRİYORLAR

Ankete katılanların çoğu, gittikleri bir evde ya da başka bir yerde tuvalet kağıdının yönünü değiştirme gereği duyduklarını da söyledi. Ancak bu yukarıda bahsettiğimiz ilk gruptaki kişilerin çoğunda geçerli. İkinci grupta olanlar uyumlu kişiliğe sahip olduğu için şekil nasıl olursa olsun değiştirmediklerini söyledi.

Peki siz nasıl kullanıyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Kaynak: https://www.webtekno.com/tuvalet-kagidi-kisilik-testi-ve- sonuclari-h122881.html

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Tuvalet kağıdı alacak paramı var
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Üst şeklinde kullanıyorum hepte öyle değişmedi
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yukarıdan aşagı