TürkŞeker İşçi Alımı İlanı Geldi: Şeker Fabrikalarına 130 İşçi Alımı İŞKUR'dan
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TürkŞeker İşçi Alımı İlanı Geldi: Şeker Fabrikalarına 130 İşçi Alımı İŞKUR'dan

TürkŞeker tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve 130 işçi alımı yapılacağına yer verildi.

İŞKUR İlanları 22 Tem 2022 00:08 1
TürkŞeker İşçi Alımı İlanı Geldi: Şeker Fabrikalarına 130 İşçi Alımı İŞKUR'dan

Türk Şeker 140 işçi alımı yapacak.

TürkŞeker tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada , farklı kadrolarda istihdam etmek üzere 140 işçi alımı yapılacağına yer verildi. Biz de bu yazımızda işçi alımı hakkındaki detaylara ve başvuru bilgilerine yer verdik.

"Şirketimizdeki Şeker Fabrikaları, Ankara ve Eskişehir Makine Fabrikaları ile Elektromekanik Aygıtlar Fabrikası (EMAF)’nda belirsiz süreli çalıştırılmak üzere toplam 130 Sürekli İşçi (Meslek Lisesi, Önlisans mezunu) alımı yapılacaktır." ifadeleri ile yayımlanan duyuruda Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun işlemler yapılacağına yer verildi. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Şeker fabrikaları işçi alımı ilanı başvuru bilgileri şu şekilde duyuruldu:

1- Alınacak işçiler için, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden talepte bulunulmak suretiyle 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlem yapılacaktır.

2- Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi üzerinden 25.07.2022 tarihinden itibaren yapılabilecektir. Başvuru ile ilgili daha detaylı bilgi İŞKUR'un web sitesinden yayımlanacak olan ilanda mevcuttur.

3- Fabrikalarımıza alınacak personelin niteliklerini ve sayılarını gösteren tablo ilişiktedir"

BAŞVURU TARİHLERİ

İlana başvurular 25 Temmuz 2022 tarihinde başlayacak. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Başvuru ekranı açılınca bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  |Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Otomotiv boya teknisyeniyim kadrolu iş arıyorum.belgejerim vardır