TürkNet Abonelik Ücretlerine Büyük Zam Geldi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TürkNet Abonelik Ücretlerine Büyük Zam Geldi!

TürkNet abonelik ücretlerine zam yaptığını sms ile kullanıcılarına bildirdi! İşte gelen zam ve detaylar...

Ekonomi 21 Ağu 2023 15:23 0
TürkNet Abonelik Ücretlerine Büyük Zam Geldi!

Türkiye'deki internet sağlayıcıları arasında yer alan TurkNet, internet abonelik fiyatlarını yüzde 20 oranında artırdığını duyurdu.

İnternet, çalışma, eğitim, iletişim ve eğlence gibi pek çok alanda temel bir araç haline gelmiş durumda ve kullanıcıların günlük yaşantısının ayrılmaz bir parçası oldu.

TÜRKNET ABONELİK FİYATLARINA YÜZDE 20 ZAM YAPTI

TurkNet'in yaptığı zam kararı, internet kullanıcılarını maddi anlamda önemli ölçüde etkileyecek gibi göüküyor. Yeni uygulanacak zam ile birlikte 100 Mbps hızındaki Fiber internet hizmetinin ücreti 249,90 TL'den 299,90 TL'ye yükseltildi.

Aynı şekilde 1000 Mbps hızında sunulan yüksek hızlı GigaFiber paketinin fiyatı da 249,90 TL'den 299,90 TL'ye çıkarıldı. Bu yeni fiyatlar Eylül ayı itibarıyla geçerli olacak.

SMS GÖNDERİLDİ!

TurkNet, kullanıcılarına zamlardan önce bir kısa mesaj göndererek alternatif bir seçenek sundU. Sunulan seçenek kapsamında, kullanıcılar 1 yıllık abonelik ücretini peşin olarak ödemeyi tercih ederlerse aylık ücretlerini 279,90 TL olarak ödeyebilecekler.

Kullanıcıların deneyimine sunulması beklenen bu alternatif, bazı kişiler için avantaj olarak görülebilirken diğerleri için ise hala artan maliyetler göz önünce bulundurulduğunda yeterince cazip bir teklif olmayabilir.

TurkNet'in internet abonelik fiyatlarındaki yüzde 20'lik zam kararı karşısında kullanıcıların nasıl bir tepki vereceği şimdiden merak konusu. Fiyatları yüksek bulan kişiler, taahhütleri bitmeleri durumda herhangi bir cayma bedeli ödemeksizin farklı bir internet firmasına geçiş yapabilirler.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç